Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

PAOK reťazí víťazstvá a je horúci adept na titul, Mak: Bude to ťažké

Na archívnej snímke slovenský útočník Robert Mak. Foto: TASR/AP

Po domácom víťazstve s AEL Larissa (3:0) si futbalisti solúnskeho klubu udržali na čele tabuľky dvojbodový náskok pred AEK Atény. Šesť bodov na nich stráca Olympiakos Pireus.

Solún 13. februára (TASR) - Futbalisti PAOK Solún pokračujú v gréckej lige v suverénnych výkonoch, v pondelkovej dohrávke 21. kola si poradili na domácej pôde s AEL Larissa 3:0 a na čele tabuľky si udržali dvojbodový náskok pred AEK Atény. Šesť bodov na PAOK stráca Olympiakos Pireus.

V drese solúnskeho tímu zasiahol do diania v 61. minúte za rozhodnutého stavu slovenský reprezentačný krídelník Róbert Mak. "Bola to jednoznačná záležitosť. Počas celého duelu sme boli jasne lepším tímom. Mohli sme vyhrať aj vyšším rozdielom," uviedol Mak pre svoju oficiálnu internetovú stránku.

Dominanciu PAOK potvrdili aj štatistické ukazovatele, súpera prestrieľal v pomere 19:3 (10:1 na bránku). "Máme skvelú sériu. V lige a v národnom pohári sme vyhrali 14 duelov za sebou. Verím, že takto to bude až do konca. Sme si však vedomí, že boj o titul bude veľmi ťažký," dodal Mak.