Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Šport

Pierre-Gabriel terčom útoku neznámych páchateľov, podpálili mu auto

Ilustračné foto. Foto: TASR

Pierre-Gabriel má s 1. FSV zmluvu platnú ešte štyri roky, účastník Ligue 1 má možnosť predĺžiť jeho hosťovanie do roku 2022.

Brest 23. júla (TASR) – Francúzsky futbalový obranca Ronael Pierre-Gabriel sa iba dva týždne po príchode do Brestu stal terčom útoku neznámych páchateľov. Pri incidente utrpel fyzické zranenia, následne útočníci podpálili jeho luxusný automobil a kompletne ho zničili.

Dvadsaťdvaročný Pierre-Gabriel iba 7. júla zamieril do Brestu, vo francúzskom klube je na hosťovaní z Mainzu. „Je poľutovaniahodné, čo sa stalo chlapcovi, ktorý sem prišiel iba pred dvoma týždňami a s nikým nemal žiadny problém," uviedlo vedenie Stade Brest v stanovisku, z ktorého citovala agentúra DPA.

Incident už vyšetruje polícia. „Všetci myslíme na Ronaela. Našťastie, neutrpel vážne zranenia," reagoval športový riaditeľ Mainzu Rouven Schröder.

„Verím, že páchateľov čoskoro vypátrajú a budú niesť zodpovednosť za tento zákerný čin," dodal Schröder. Pierre-Gabriel má s 1. FSV zmluvu platnú ešte štyri roky, účastník Ligue 1 má možnosť predĺžiť jeho hosťovanie do roku 2022.