Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Šport

Rusnák strelil v MLS dva góly, Greguš videl červenú kartu

Slovenský futbalista v drese Minnesoty United Ján Greguš (uprostred) v piatkovom stretnutí MLS Toronto FC - Minnesota United v Toronte 19. apríla 2019. Foto: FOTO TASR/AP

Menej sa darilo Jánovi Gregušovi. Jeho Minnesota podľahla domácemu Torontu. Slovenský reprezentant síce prihral Darwinovi Quinterovi na úvodný gól duelu, ale v 89. minúte videl červenú kartu.

New York 20. apríla (TASR) - Slovenský futbalista Albert Rusnák sa dvoma gólmi podieľal na triumfe Salt Lake City v piatkovom stretnutí MLS v Cincinnati 3:0. Dvadsaťštyriročný stredopoliar v závere prvého polčasu otvoril skóre a po zmene strán premenil pokutový kop.

Ešte pred prvým zásahom utrpel nepríjemné zranenie, keď si vykĺbil prst na ruke. "Všimol som si, že je v neprirodzenej polohe, ale ani na chvíľu som nepomyslel na striedanie. Ak by sa mi to stalo na nohe, bol by to iný príbeh. Zabandážovali ho a mohol som pokračovať, ruku vo futbale až tak nepotrebujete. Keď som dal prvý gól, bolesť pominula," povedal Rusnák na oficiálnom webe svojho klubu. Rusnák má po ôsmich kolách zámorskej súťaže má na konte štyri góly.

Menej sa darilo jeho krajanovi Jánovi Gregušovi. Jeho Minnesota podľahla domácemu Torontu 3:4. Slovenský reprezentant síce prihral Darwinovi Quinterovi na úvodný gól duelu, ale v 89. minúte videl červenú kartu.