Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Parádny gól Jeremyho Meneza, pätičkou drzo prekonal brankára Parmy

Jeremy Menez Foto: TASR/AP

Zápas však priniesol aj akciu, pri ktorej sa Menezov spoluhráč, brankár Diego Lopez, musel riadne červenať.

Bratislava 15. septembra (TASR/Teraz.sk) - Diváci nedeľňajšieho večerného zápasu 2. kola talianskej Serie A medzi domácou Parmou a AC Milánom sa na nedostatok gólov sťažovať nemohli.

Určite ich potešil aj parádny gól pätičkou, ktorým autorom bol francúzsky krídelník Jeremy Menez z AC Miláno.

V divokom stretnutí padlo deväť gólov a "rossoneri" vyhrali na pôde Parmy 5:4. Dvoma gólmi pomohol k tesnej výhre hosťujúceho Milána Jeremy Menez, ktorý prišiel na San Siro v lete z Paríža St. Germain.

V prvom polčase najskôr premenil Francúz pokutový kop. Jedenásť minút pred koncom riadneho hracieho času sa blysol ukážkovým gólom. Po dlhom pase na svojho spoluhráča využil nedorozumenie medzi dvojicou brániacich hráčov Parmy pred vlastnou bránou. Vypichol im loptu, obišiel aj samotného brankára a pätou drzo zasunul loptu do brány. Veď posúďte sami v priloženom videu.

Video: Parádny gól pätou Jeremyho Meneza
.

Ukážkový vlastenec

Zápas priniesol aj akciu, pri ktorej sa však Menezov spoluhráč, brankár Diego Lopez, musel riadne červenať, keď si De Sciglio zapísal ukážkoveho vlastnenca. Títo dvaja si tak budú musieť vzájomnú súhru ešte poriadne natrénovať. V snahe dosiahnuť malú domov navyše utrpel brankár AC Milána zranenie. Pre problémy so stehenným svalom chýbať svojmu zamestnávateľovi minimálne najbližšie dva týždne. VIAC TU