Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 23. máj 2024Meniny má Želmíra
< sekcia Šport

Škrtel zaznamenal 1000. gól v Premier League v roku 2013

Slovenský hráč Liverpoolu Martin Škrtel (vpredu) oslavuje gól do bránky Chelsea vo futbalovom zápase anglickej Premier League Chelsea Londýn - FC Liverpool v Londýne 29. decembra 2013. Foto: TASR/AP

Stalo sa tak v nedeľňajšom stretnutí medzi jeho Liverpoolom a Chelsea Londýn.

Londýn 30. decembra (TASR) - Slovenský futbalový reprezentant Martin Škrtel zaznamenal v anglickej Premier League jubilejný 1000. gól v roku 2013.

Stalo sa tak v nedeľňajšom stretnutí medzi jeho Liverpoolom a Chelsea Londýn. Škrtel otvoril skóre už v 4. minúte, keď sa po priamom kope dostal pred bránkou Petra Čecha k lopte a ľavačkou ju zblízka nasmeroval do siete. Pre reprezentačného obrancu to bol druhý presný zásah v tejto sezóne, prvýkrát skóroval 9. novembra proti Fulhamu (4:0).

"The Reds" však v nedeľu po záverečnom hvizde nemali dôvod na radosť. Chelsea po presných zásahoch Edena Hazarda a Samuela Eto'a otočila vývoj zápasu vo svoj prospech a mohla sa tešiť z trojbodového zisku.

Informáciu prinieslo na Twitteri konto Premier League s dodatkom, že v končiacom sa kalendárnom roku padlo v súťaži dokopy 1005 gólov.