Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Slováci proti Česku bez zraneného Šventa, Kozák ho uvoľnil do klubu

Zo zrazu slovenskej futbalovej reprezentácie pred poslednými dvoma prípravnými zápasmi v tomto kalendárnom roku s Poľskom (15. novembra vo Vroclave) a s Gibraltárom (19. novembra v Algarve), ktorý sa konal v Senci 11. novembra 2013. Na snímke obranca Dušan Švento. Foto: TASR/Michal Svítok

Česká reprezentácia príde do Žiliny bez kapitána Tomáša Rosického, brankára Petra Čecha, obrancu Davida Limberského a útočníka Davida Lafatu.

Žilina 31. marca (TASR) - Dušan Švento z bundesligového 1. FC Kolín nebude slovenskej futbalovej reprezentácii k dispozícii v utorňajšom prípravnom stretnutí proti Česku v Žiline. Informovalo o tom v utorok pred zápasom oficiálne konto SFZ na facebooku.

"Dušan Švento bol pre problémy s kolenom uvoľnený zo zrazu, nebude k dispozícii na večerný zápas a vracia sa do svojho klubu," uvádza sa v krátke informácii. Trénerovi Jánovi Kozákovi nebude k dispozícii ani stredopoliar Miroslav Stoch, ktorý sa po piatkovej kvalifikačnej výhre 3:0 nad Luxemburskom vrátil do jeho klubu Al-Ain FC. Zdravotné problémy trápia ďalšieho stredopoliara Juraja Kucku, ktorý má vykĺbený palec na ruke.

Česká reprezentácia príde do Žiliny bez kapitána Tomáša Rosického, brankára Petra Čecha, obrancu Davida Limberského a útočníka Davida Lafatu. Rosický je prechladnutý, Čech má svalové problémy.