Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Slováci proti Ukrajine nastúpia 10. novembra

Na snímke tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Ján Kozák. Foto: TASR/Martin Baumann

Výkop stretnutia stanovili na 19.00 h. Zväz definitívne potvrdil aj začiatok nasledujúceho prípravného súboja s Nórskom v Trnave, ktorý sa uskutoční v utorok 14. novembra o 18.00 h.


Bratislava 24. októbra (TASR) - Slovenská futbalová reprezentácia odohrá v piatok 10. novembra prípravný zápas s domácou Ukrajinou v Ľvove. O dejisku súboja informovala oficiálna internetová stránka Slovenského futbalového zväzu (SFZ).

Výkop stretnutia stanovili na 19.00 SEČ. Zväz definitívne potvrdil aj začiatok nasledujúceho prípravného súboja s Nórskom v Trnave, ktorý sa uskutoční v utorok 14. novembra o 18.00 h.

V hre o spomínané prípravné stretnutia boli aj iné mužstvá - Turecko, USA, Albánsko a Holandsko, no napokon definitíva padla na Ukrajinu a Nórsko. "Chceli sme hrať jedno stretnutie vonku a jedno doma a preto sme radi, že sa nám to podarilo takto vyriešiť. Doma v Trnave sa chceme takto rozlúčiť s našimi skvelými fanúšikmi, ktorí nás podporovali a my sme im za to vďační," vyjadril sa pre futbalsfz.sk Štefan Tarkovič, asistent trénera Jána Kozáka.

Zraz mužstva bude v pondelok 6. novembra o 15.00 h v Senci.