Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Šport

V Čadci sa uskutoční 20. ročník futbalového Štefanského pohára

Na archívnej snímke Ondrej Duda Foto: TASR/Pavel Neubauer

Podujatia sa zúčastnia známi slovenskí futbalisti.

Čadca 28. decembra (TASR) - V utorok 29. decembra sa v hale Pratex v Čadci uskutoční 20. ročník futbalového Štefanského pohára (16. ročník Memoriálu M. Piteľa). Aj tento raz s bohatou účasťou známych slovenských futbalistov - ligistov i legionárov. Tento rok si na exhibícii zahrá Ondrej Duda z Legie Varšava, prídu aj Trenčania Peter Kleščík a Matúš Bero, "vianočné kilá" budú zhadzovať aj Ákos Szarka, Erik Jendrišek, Miloš Lačný, Ľubomír Guldan, Stanislav Lobotka, Martin Mikovič, Ján Vlasko, Pavol Staňo či bratia Kuciakovci.

Chýbať by nemali ani prezident SFZ Ján Kováčik, asistent v reprezentácii SR Štefan Tarkovič, Jozef Antošík, Milan Lešický či Martin Ševela. Atraktívna bude tombola pre divákov, v ktorej hlavnými cenami budú zájazd na duel Ligy majstrov Arsenal Londýn - FC Barcelona, či dres Mareka Hamšíka.

"Na turnaji som bol niekoľkokrát a vždy bolo fajn. Plná hala, vďační diváci, postretal som bývalých spoluhráčov, ale aj tých z reprezentácie. Na 20. ročník pozývam všetkých priaznivcov a ak dostanem 'opušťák' od rodinky, zúčastním sa," povedal slovenský reprezentant Tomáš Hubočan.