Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Šport

VIDEO: Kvôli slovám počas ďakovačky bude Stocha riešiť disciplinárka

Na snímke Miroslav Stoch Foto: TASR - Pavel Neubauer

Slovák M. Stoch jej slová nepoznal a jeden z členov tvrdého jadra slávistických "zošívaných" mu našepkával chuligánsku verziu.

Praha 25. septembra (TASR) - Slovenský futbalista Miroslav Stoch môže doplatiť na slová, ktoré kričal do megafónu pri ďakovačke po víťazstve Slavie Praha nad Třincom (5:1) v 3. kole domácej pohárovej súťaže.

Slovenského krídelníka vyzval jeden z fanúšikov, aby slávistickému kotlu predkrikoval tradičnú ďakovačku. Stoch jej slová nepoznal a jeden z členov tvrdého jadra "zošívaných" mu našepkával chuligánsku verziu, ktorá obsahuje aj slovné spojenie "smrť Sparte". Kauzou už sa podľa portálu idnes.cz zaoberá disciplinárna komisia Ligovej futbalovej asociácie.



"Disciplinárna komisia Ligovej futbalovej asociácie (LFA) začala disciplinárne konanie s Miroslavom Stochom pre možný disciplinárny prehrešok - pohoršujúce, urážlivé alebo ponižujúce správanie, ktorého sa mal dopustiť ako hráč v súvislosti so zápasom MOL Cupu medzi SK Slavia Praha - FK Fotbal Třinec," uvádza sa v stanovisku LFA.

Dvadsaťsedemročný Stoch nastúpil do spomínaného zápasu po zmene strán za stavu 0:1 a výborným výkonom pomohol k obratu svojho tímu.