Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Traja grécki hráči sa zranili pri autonehode v Budapešti

Na snímke havarovaný taxík, v ktorom sedeli traja grécki futbaloví reprezentanti Evangelos Moras, Ioannis Fetfatzidis a Panagiotis Tachtzidis, 30. marca 2015 v Budapešti. Nešťastná udalosť sa stala v pondelok po kvalifikačnom zápase EURO 2016 s Maďarskom. Ich auto sa však cestou na letisko zrazilo s ďalším vozidlom. Jeden človek pri kolízii zomrel, futbalistom v nemocnici ošetrili zranenia hlavy a nôh. Foto: TASR/AP

Účastníkmi vážnej nehody bola trojica hráčov Evangelos Moras, Ioannis Fetfatzidis a Panagiotis Tachtzidis, ktorá v tom čase sedela v taxíku.

Budapešť 30. marca (TASR) - Traja grécki futbaloví reprezentanti utrpeli zranenia pri dopravnej nehode v Budapešti. Nešťastná udalosť sa stala v pondelok po kvalifikačnom zápase EURO 2016 s Maďarskom.

Účastníkmi vážnej nehody bola trojica hráčov Evangelos Moras, Ioannis Fetfatzidis a Panagiotis Tachtzidis, ktorá v tom čase sedela v taxíku. Ich auto sa však cestou na letisko zrazilo s ďalším vozidlom. Jeden človek pri kolízii zomrel, futbalistom v nemocnici ošetrili zranenia hlavy a nôh. Informovala agentúra DPA.