Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Šport

V centre Mníchova oslavovali mužské a ženské futbalové double

Brankár Bayernu Mníchov Manuel Neuer (vpravo) ukazuje na balkóne radnice trofej počas osláv zisku 25. majstrovského titulu v nemeckej futbalovej bundeslige 24. mája 2015 v Mníchove. Uprostred sú futbalistky ženského tímu Bayern Mníchov, ktoré tiež získali v bundeslige majstrovský titul. Foto: TASR/AP

Oba tímy priviedli pred nadšený dav kapitáni Philipp Lahm a Melanie Behringerová.

Mníchov 24. mája (TASR) - Viac ako 15.000 fanúšikov v nedeľu oslavovalo 25. ligový titul futbalového Bayernu. K majstrovskej párty sa pridali aj hráčky bavorského veľkoklubu, ktoré taktiež triumfovali v Bundeslige, a tak sa v centre Mníchova prvýkrát v histórii slávilo "mixované double".

"Verím, že tento klub je naozaj výnimočný, čo dnes opäť dokázal," nešetril chválou riaditeľ Karl-Heinz Rummenigge, ktorý prehovoril pred fanúšikmi na hlavnom námestí Marienplatz.

Oba tímy priviedli pred nadšený dav kapitáni Philipp Lahm a Melanie Behringerová, pričom hráči i hráčky boli odetí v tradičných bavorských krojoch. "Je úžasné byť tu na balkóne spolu s hráčmi," povedala Behringerová. Informovala agentúra dpa.