Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Šport

Fanúšikovia hádzali fľaše do hviezd Barcelony. Valencia dostala pokutu

Futbalisti FC Barcelona sa chránia pred padajúcimi predmetmi, ktoré na nich hádžu diváci po tom, čo Lionel Messi (uprostred) premenil penaltu v zápase 9. kola španielskej La Ligy Valencia - FC Barcelona na štadióne Mestalla vo Valencii 22. októbra 2016. Foto: TASR/AP

Plastové fľaše hodené z publika trafili útočníkov hostí Neymara a Luisa Suareza v závere dramatického zápasu, v ktorom majster v sobotu triumfoval 3:2.

Madrid 26. októbra (TASR) - Španielska futbalová federácia (RFEF) potrestala účastníka La Ligy FC Valencia za incident s hodenými fľašami počas zápasu s FC Barcelona finančnou pokutou 1500 eur. Plastové fľaše hodené z publika trafili útočníkov hostí Neymara a Luisa Suareza v závere dramatického zápasu, v ktorom majster v sobotu triumfoval 3:2. Víťazný gól strelil v štvrtej minúte nadstaveného času z pokutového kopu Lionel Messi.

Federácia varovala Valenciu, že v prípade opakovania sa podobných incidentov bude nasledovať uzavretie štadióna. Zároveň pochválila fakt, že klub rýchlo našiel vinníka.