Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Šport

Za Götzeho problémami je metabolizmus, chce sa čo najskôr zotaviť

Nemecký futbalista Mario Götze. Foto: FOTO TASR/AP

Götze sa vrátil do svojho materského klubu v lete z Bayernu Mníchov, no doteraz zaň odohral iba 11 zápasov a strelil jeden gól.

Berlín 27. februára (TASR) - Nemecký futbalový klub Borussia Dortmund nemôže ani ďalej počítať so službami Maria Götzeho, ktorého trápia problémy s metabolizmom.

Dvadsaťštyriročný ofenzívny stredopoliar má počas celej sezóny problémy so svalstvom a vedenie Dortmundu verí, že lekári konečne prišli na príčinu. "Sme šťastní, že sme teraz odhalili dôvod Máriových ťažkostí a sme presvedčení, že až sa úplne zotaví, jeho mimoriadne schopnosti nám dodajú ďalšiu kvalitu," povedal pre oficiálnu stránku klubu športový riaditeľ Mario Zorc. "Má plnú a maximálnu podporu všetkých v BVB počas rekonvalescencie," dodal.

Götze sa vrátil do svojho materského klubu v lete z Bayernu Mníchov, no doteraz zaň odohral iba 11 zápasov a strelil jeden gól. "Momentálne podstupujem liečbu a spravím všetko v mojich silách, aby som sa čo najskôr zapojil do tréningového procesu a pomohol tímu dosiahnuť naše spoločné ciele," citovala ho agentúra dpa.