Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 5. máj 2024Meniny má Lesia a Lesana
< sekcia Šport

Futbalista Fletcher opäť trénuje, pripojil sa k škótskej reprezentácii

Futbalista Evertonu Steven Pienaar (vpravo) a Darren Fletcher z Manchestru United v súboji o loptu v stretnutí anglickej futbalovej Premier League Foto: TASR/AP

Stredopoliar anglického futbalového klubu Manchester United Darren Fletcher je o krok bližšie k návratu do súťažného diania. Dôvodom je jeho účasť v tréningovom kempe škótskej reprezentácie.

Manchester 6. augusta (TASR) - Stredopoliar anglického futbalového klubu Manchester United Darren Fletcher je o krok bližšie k návratu do súťažného diania. Dôvodom je jeho účasť v tréningovom kempe škótskej reprezentácie.

Dvadsaťosemročného futbalistu vyradilo z hry črevné ochorenie na takmer 10 mesiacov. Hoci sa jeho meno neobjavilo v nominácii škótskeho reprezentačného kormidelníka Craiga Leveina na budúcotýždňový prípravný zápas s Austráliou, s mužstvom sa bude pripravovať aj on. "Darren s nami bude cez víkend, už začal trénovať a minulý týždeň odohral aj jeden polčas tréningového zápasu," citovala Leveina stanica BBC Sport. "Na súpiske nie je preto, že ešte nehrá vo svojom klube. Trénovať však s nami bude," dodal.

Fletcher sa naposledy objavil v drese "červených diablov" vlani 22. novembra v zápase Ligy majstrov proti Benfice Lisabon. Ešte v júli tréner "The Reds" Sir Alex Ferguson uviedol, že existuje veľká šanca na Fletcherovo zotavenie sa, v opačnom prípade by mu účastník Premier League ponúkol v klube alternatívne uplatnenie.