Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 18. máj 2024Meniny má Viola
< sekcia Šport

Futbalista Muamba zavesil na sociálnu svieť svoje foto z nemocnice

Na snímke z ihriska odnášajú na nosidlách stredopoliara Bolton Wanderers Fabricea Muambu, ktorý skolaboval počas sobotňajšieho štvrťfinále anglického futbalového FA Cupu medzi Tottenham Hotspur a Boltonom Wanderers na White Hart Lane, 17. marca 2012. Foto: TASR/AP

Futbalistovi Boltonu Wanderers srdce prestalo biť na 78 minút. K nepríjemnej udalosti došlo 17. marca počas štvrťfinále Anglického pohára s Tottenhamom Hotspur.

Londýn 30. marca (TASR) - Zdravotný stav futbalového stredopoliara Boltonu Wanderers Fabrice Muambu, ktorému zlyhalo srdce počas zápasu, sa postupne zlepšuje. Svedčia o tom aj jeho čerstvé aktivity na sociálnej sieti.

Africký rodák a bývalý anglický reprezentant do 21 rokov zavesil na sociálnej sieti svoju najnovšiu fotografiu z nemocničného prostredia. To všetko len dva týždne potom ako skolaboval vo štvrťfinále Anglického pohára proti Tottehamu Hotspur na štadióne White Hart Lane.

Podľa lekárov sa futbalista až zázračne rýchlo zotavuje nakoľko, až na 78 minút mu prestalo fungovať srdcová činnosť, pričom Muambu oživilo až 15 šokov pomocou defibrilátora.