Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Šport

Futbalisti Slovana darujú Vianočnú kvapku krvi

Hráči Slovana Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Hráči a zamestnanci ŠK Slovan Bratislava sa rozhodli pomôcť chorým aj formou finančnej zbierky.

Bratislava 5. decembra (TASR) - V rámci akcie Vianočná kvapka krvi už tradične darujú najvzácnejšiu tekutinu aj futbalisti, tréneri a zamestnanci slovenského klubu ŠK Slovan Bratislava. O iniciatíve "belasých" informoval TASR v stredu Tomáš Cho, manažér klubu pre marketing a médiá.

Mesto Bratislava organizuje spolu s Národnou transfúznou službou SR už VI. ročník podujatia Vianočná kvapka krvi. Túto akciu už tradične podporuje aj ŠK Slovan Bratislava. V piatok 7. decembra 2012 o 7.45 h tak prídu do Primaciálneho paláca darovať najvzácnejšiu tekutinu hráči A-tímu "jesenného majstra" Corgoň ligy 2012/2013 Erik Čikoš, Kristián Kolčák, Karol Mészáros, Lukáš Pauschek, ale aj ďalší futbalisti, tréneri a zamestnanci ŠK Slovan.

Hráči a zamestnanci ŠK Slovan Bratislava sa rozhodli pomôcť chorým aj formou finančnej zbierky. Jej výťažok vo výške 1800 eur symbolicky odovzdá generálny riaditeľ klubu Petr Kašpar zástupcom detskej onkológie v nemocnici na Kramároch práve počas piatkového podujatia v Primaciálnom paláci.