Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

Futbalistu Keanea rieši polícia po incidente s taxikárom

Hráč Los Angeles Galaxy Robbie Keane (uprostred) zdvíha trofej po tom, čo futbalisti Los Angeles Galaxy získali rekordný piaty titul v severoamerickej Major League Soccer 7. decembra 2014 v Carsone. Finále play off proti tímu New England Revolution rozhodol v ich prospech kapitán írskej reprezentácie Robbie Keane, ktorý v 111. minúte predĺženia strelil gól na konečných 2:1. Foto: TASR/AP

Britská polícia začala vyšetrovať incident, do ktorého je zainteresovaný aj bývalý kapitán futbalistov Manchestru United Roy Keane. Informovala o tom agentúra AP.

Manchester 30. januára (TASR) - Britská polícia začala vyšetrovať incident, do ktorého je zainteresovaný aj bývalý kapitán futbalistov Manchestru United Roy Keane. Informovala o tom agentúra AP.

Podľa britských médií sa 43-ročný Keane dostal do roztržky s taxikárom v meste Altrincham na severozápade krajiny. Policajný hovorca odmietol podať bližšie podrobnosti, uviedol len, že ide o prípad agresívneho správania jedného muža voči druhému a vyšetrovanie stále prebieha.