Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Futbalovú Senicu posilnil brazílsky obranca Joao Favaro

Ilustračná snímka. Foto: TASR Jozef Ďurník

Brazílsky obranca prišiel do tímu fortunaligistu ako voľný hráč, s klubom podpísal ročný kontrakt.

Senica 16. augusta (TASR) - Futbalistov FK Senica posilnil brazílsky obranca Joao Francisco Favaro Amaral. Do tímu fortunaligistu prišiel ako voľný hráč, s klubom podpísal ročný kontrakt.

"Verím, že dokážem pomôcť tímu v dosiahnutí cieľov, ktoré si stanovil. Je tu viacero dobrých hráčov, ktorí majú potenciál. Podmienky na trénovanie sú v klube rovnako veľmi dobré," povedal pre klubový web Favaro, ktorý bude nosiť dres s číslom 26.

Uplynulé dve sezóny strávil 27-ročný stopér v gréckom klube APO Levadiakos, za ktorý nastúpil v 27 súťažných zápasoch s bilanciou jedného streleného gólu. V minulosti obliekal aj dresy brazílskeho Sao Bernardo a talianskeho US Catanzaro.

"Rozhodol som sa sem prísť, pretože tu vidím možnosť osobného rastu a pokračovania v Európe. V živote som si prešiel niekoľkými ťažkými okamihmi, ponuku od Senice vnímam ako nový štart. Som šťastný, že tu môžem byť. Verím, že budeme mať úspešnú sezónu," dodal Favaro.

Po štyroch kolách najvyššej súťaže patrí Senici posledná 12. priečka, na konte má tri body za jediné víťazstvo doma s Trenčínom.