Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 2. máj 2024Meniny má Žigmund
< sekcia Šport

Európsky futbalový svet zažíva prestupové zmeny

Na snímke vpravo hráč Wolfsburgu Max Kruse, vľavo hráč Gentu Lasse Nielsen. Foto: TASR/AP

Do Brém sa vracia útočník Max Kruse, Candreva má údajne namierené do Interu Miláno a obranca Dante dementoval správy o prestupe do Nice.

Brémy 2. augusta (TASR) - Nemecký futbalový klub Werder Brémy získal reprezentačného útočníka Maxa Kruseho.

"Sme veľmi šťastní, že Max súhlasil s návratom. Je to hráč, ktorý v posledných rokoch výrazne napredoval a svoje kvality dokazoval aj v reprezentácii," citovala agentúra APA slová športového riaditeľa Brém Franka Baumanna. Kruse, ktorý do Brém prestupuje z Wolfsburgu, obliekal dres Werderu už v rokoch 2006 až 2009.

Talian Antonio Candreva (vľavo) strieľa gól z pokutového kopu v prípravnom zápase pred EURO 2016 Taliansko - Fínsko vo Verone 6. júna 2016.
Foto: TASR/AP


Prestup talianskeho futbalového reprezentanta Antonia Candrevu z Lazia Rím do Interu Miláno speje údajne do úspešného finále. Lazio zaplatí odstupné 22 miliónov eur, plus ďalší trojmiliónový bonus, informovala v utorok agentúra DPA s odvolaním sa na miestne médiá. Dvadsaťdeväťročný krídelník by mal podpísať zmluvu na dva roky.

Na snímke futbalista Bayernu Mníchov Dante.
Foto: TASR/AP


Obranca Dante dementoval správy o prestupe z nemeckého futbalového klubu VfL Wolfsburg do francúzskeho OGC Nice.

"Zostávam vo Wolfsburgu," citovala slová bývalého brazílskeho reprezentanta agentúra DPA. "V januári dostanem nemecký pas," prezradil ďalej Dante.

Podľa medializovaných informácií absolvoval 32-ročný hráč v Nice lekárske testy a na sociálnych sieťach sa tiež objavili fotografie s rodinou v blízkom Monaku. Dante uviedol, že bol na Azúrovom pobreží na dovolenke.