Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

D. Dobšoviča opätovne zvolili za prezidenta Slovenského futsalu

Ilustračná fotografia Foto: TASR

Dobšovič bol jediným kandidátom na najvyšší post vo futsalovom hnutí. Spomedzi 42 hlasujúcich delegátov sa 33 vyslovilo za jeho zvolenie a udelilo mu mandát do roku 2021.

Púchov 11. júna (TASR) - V sobotu sa v Púchove konala Konferencia Slovenského futsalu (SF), ktorá potvrdila Dušana Dobšoviča vo funkcii predsedu. Dobšovič bol jediným kandidátom na najvyšší post vo futsalovom hnutí. Spomedzi 42 hlasujúcich delegátov sa 33 vyslovilo za jeho zvolenie a udelilo mu mandát do roku 2021.

"Rozhodol som sa akceptovať návrh viacerých členov SF, aby som pokračoval na poste predsedu SF. V mojom rozhodovaní zohrávalo úlohu veľa faktorov, no tie negatívne nakoniec predčil záujem pokračovať v začatej práci. Občianske združenie Slovenský futsal je dnes stabilná a zdravá športová organizácia, ktorú sme po akomsi vynútenom útlme opäť nasmerovali do investično-rozvojovej fázy. A práve táto skutočnosť bola kľúčová v mojom rozhodovaní. Som presvedčený, že aj v obmedzenom finančnom priestore sa dá mnoho myšlienok a predpripravených projektov posunúť ďalej tak, aby to bolo na prospech slovenského futsalu," citovala Dobšoviča oficiálna internetová stránka SF.

Výkonný výbor SF bude pracovať v zložení: Marcel Laurinský, Róbert Čík, Miroslav Gibala, Dušan Michalčík, Ľudovít Hrmo, Ivan Záhradový, Ján Ploštica, Zoltán Maté a Lukáš Berec. Šéfom exekutívy sa stal Marcel Budáč a kontrolórom Miroslav Jablonický.