Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Šport

Vo finále futsalovej ligy sa stretnú Pinerola a Lučenec

Ilustračná snímka. Foto: TASR Roman Hanc

Obaja favoriti svoje semifinálové série zvládli v najkratšom možnom čase 3:0 na zápasy.

Bratislava 6. apríla (TASR) - Vo finále Varta Futsal ligy 2018/2019 sa podľa očakávania stretnú Pinerola Futsal 1994 Bratislava a MIMEL Lučenec. Obaja favoriti svoje semifinálové série zvládli v najkratšom možnom čase 3:0 na zápasy, Pinerola si týmto pomerom poradila s mestským rivalom Wild Boys'02 Bratislava a klub z Novohradu vyradil ŠK Makroteam Žilina.

"Zvládli sme aj tretiu bitku o Bratislavu, Wild Boys sme zdolali 3:0 na zápasy a postúpili do vytúženého finále. Dnes zahrala skvele druhá formácia, čo bolo základom síce tesného, ale zaslúženého víťazstva. Efektivita premieňania šancí bola z našej strany mizerná, namiesto toho, aby sme pridali ďalšie dva góly, nechali sme súpera znížiť a držať zbytočne divákov v napätí. Súperovi ďakujeme za skvelé a náročné zápasy, nasleduje reprezentačná prestávka a zápasy proti Egyptu. Potom už sa začne ostrá príprava na nášho finálového súpera z Lučenca," uviedol pre klubový web tréner Pineroly Ladislav Mikita.


Semifinále play off Varta Futsal ligy 2018/2019 - 3. zápasy:



Pinerola Futsal 1994 – Wild Boys '02 Bratislava 3:2 (1:0)

Góly: Petterson Bruno Moura Da Silva, Kozár, Hájek – M. Zdráhal, Hájek (vl.)

/konečný stav série 3:0/



MIMEL Lučenec - ŠK Makroteam Žilina 4:3 (1:3)

Góly: Matheus Ferreira Ribeiro 3, Ricardo Camara Sobral Filho – Jose Wellington Matias Torres 2, Andre Luiz De Lima Silva

/konečný stav série 3:0/