Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 8. máj 2024Meniny má Ingrida
< sekcia Šport

Galatasaray sa posilnil o Sancheza a Ndombeleho z Tottenhamu

Na archívnej snímke z 29. augusta 2023 futbalista Tottenhamu Hotspur Davinson Sanchez (vpravo) a hráč Fulhamu Rodrigo Muniz bojujú o loptu v zápase 2. kola Anglického ligového pohára Fulham - Tottenham Hotspur v Londýne. Foto: TASR - AP

Dvadsaťsedemročný Kolumbijčan Sanchez nastúpil iba v jednom zo štyroch úvodných duelov Spurs v novej sezóne Premier League a v minulom ročníku nazbieral iba 18 štartov.

Londýn 5. septembra (TASR) - Anglický futbalový klub Tottenham Hotspur predal obrancu Davinsona Sancheza do Galatasaray Istanbul, kam poslal na hosťovanie aj stredopoliara Tanguya Ndombeleho.

Dvadsaťsedemročný Kolumbijčan Sanchez nastúpil iba v jednom zo štyroch úvodných duelov Spurs v novej sezóne Premier League a v minulom ročníku nazbieral iba 18 štartov. Galatasaray mal za jeho služby zaplatiť približne 9,5 milióna eur.

O rok mladší Francúz Ndombele prišiel do Tottenhamu v roku 2019 za 62 miliónov eur, no uplynulé dve sezóny strávil na hosťovaniach v Lyone a Neapole. Galatasaray má v zmluve opciu na jeho trvalý prestup.