Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 29. máj 2024Meniny má Vilma
< sekcia Šport

Gérard Piqué oznámil, že mu speváčka Shakira porodila syna: žartoval?

Na archívnej snímke z 21. júna 2011 sú kolumbijská speváčka Shakira a jej priateľ Gerard Piqué Foto: TASR/AP

Britské noviny Mirror špekuľujú, že futbalista žartoval a argumentujú, že 28. december je v španielsky hovoriacich krajinách ekvivalent 1. apríla.

Madrid 28. decembra (TASR) - Kolumbijská popová diva Shakira (35) a jej o desať rokov mladší priateľ, španielsky futbalista FC Barcelona Gérard Piqué, sú už vraj rodičmi.

Šťastný otec to oznámil po španielsky v noci nadnes na sociálnej sieti Twitter, mnohí však špekulujú, že to bol iba žart. Napísali v online vydaní britské noviny Mirror.

"Náš syn sa práve narodil! Sme veľmi šťastní! Ďakujeme vám všetkým za správy!" znie preklad španielskeho textu "Ya ha nacido nuestro hijo! Estamos muy felices! Gracias a todos por vuestros mensajes!".

Noviny argumentujú, že 28. december je v španielsky hovoriacich krajinách ekvivalent 1. apríla. Pre tento deň, kedy podľa Matúšovho evanjelia Mária a Jozef prepašovali Ježiška z Betlehema skôr, ako ho mohol kráľ Herodes zavraždiť, sú typické rozličné žartíky a huncútstva.

A denník Mirror sa z dvoch príčin domnieva, že si Piqué zažartoval. Po prvé je Shakira iba v ôsmom mesiaci tehotenstva a zopár hodín pred údajným pôrodom smerovala do nahrávacieho štúdia, a po druhé Piquého tweet nijak nekomentovala a sama narodenie syna neoznámila ani nepotvrdila.

Piqué sa po svojom oznámení úplne odmlčal a nechal na ľuďoch či mu uveria, dodal Mirror.

Server popcrush.com uviedol, že speváčka hitu Hips Don't Lie chce pomenovať svojho syna Biel. Nech sa však bude volať akokoľvek, isté je, že bude mať výborný genetický základ, keďže obaja jeho rodičia sú mimoriadne atraktívni.

S Piequém žije Shakira od roku 2011, predtým bol jej dlhoročným partnerom najstarší syn bývalého argentínskeho prezidenta Antonio de la Rúa.