Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Šport

Golfista Tiger Woods mal ťažkú haváriu, museli ho operovať

Na videosnímke prevrátené vozidlo amerického golfistu Tigera Woodsa 23. februára 2021 v Los Angeles. Americký golfista Tiger Woods mal v utorok v Los Angeles dopravnú nehodu. Zo zdemolovaného vozidla ho museli vyslobodiť privolaní hasiči. Foto: TASR/AP

Woods nabúral v Los Angeles o 7:12 h ráno a bol jediným účastníkom nehody.

Los Angeles 23. februára (TASR) - Americký golfista Tiger Woods mal vážnu autohaváriu a podľa správ agentúry AP ho museli zo zdemolovaného auta vystrihávať. Rozsah jeho zranení zatiaľ nie je známy, podrobil sa operácii.

Woods nabúral v Los Angeles o 7:12 h ráno a bol jediným účastníkom nehody. Stala sa blízko štvrti Rolling Hills Estates a Rancho Palos Verdes. Odviezli ho do miestnej nemocnice a informácie o jeho zdravotnom stave zatiaľ nie sú známe. Nie je známy ani dôvod nehody, ktorú polícia vyšetruje.

Nehodu už potvrdil aj Woodsov agent Mark Steinberg. "Tiger Woods mal dnes v Kalifornii nehodu, utrpel mnohopočetné poranenie nohy. Momentálne ho operujú."

Pre Woodsa je to už tretia automobilová nehoda. Najznámejšiu mal skoro ráno v roku 2009, keď jeho SUV prešlo cez požiarny hydrant a narazilo do stromu. Aj vďaka jej vyšetrovaniu sa odhalilo, že svoju manželku podvádzal s viacerými ženami. Woods po nej stratil veľké množstvo sponzorov a podstúpil liečenie na klinike v Mississippi. Golf potom nehral päť mesiacov.

V máji 2017 ho floridská polícia našla spať za volantom auta zaparkovaného nebezpečne na kraji cesty. Zatkli ho a neskôr povedal, že mal neočakávanú reakciu po užití liekov na bolesti chrbta. Woods sa neskôr priznal k bezohľadnej jazde a prihlásil sa na klinike, kde hľadal pomoc, aby sa zbavil závislosti na liekoch. V tom čase trpel aj poruchou spánku.