Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Šport

Gyömbér má za sebou sústredenie s AS Rím, zrejme pôjde na hosťovanie

Na snímke obranca Norbert Gyömbér/span> Foto: TASR/Michal Svítok

Chcel by však zostať v Taliansku.

Bratislava 18. júla (TASR) - Slovenský futbalista Norbert Gyömbér začal s prípravou na novú sezónu s AS Rím, no jeho budúcnosť v klube je otázna. Chcel by však zostať v Taliansku.

Vlani Gyömbéra poslali Rimania na hosťovanie do Pescary, neskôr do ruského Tereku Groznyj. "Predovšetkým som tam odohral solídnu porciu zápasov, čo sa mi v Ríme nepodarilo. A to mi dodalo nové skúsenosti," povedal Gyömbér pre web slovenského futbalového zväzu. S AS Rím má za sebou 24-ročný reprezentant sústredenie v Dolomitoch, s kádrom absolvoval celú kondičnú prípravu. Je však pravdepodobné, že pri nabitej zostave AS pôjde slovenský futbalista opäť na hosťovanie.

"V prvom rade chcem odohrať celú sezónu na jednom mieste. Mám nejaké ponuky, uvidíme, ako to celé dopadne. V AS Rím sa vymenilo teraz veľa hráčov a odišli aj takí, čo sa veľmi nečakalo. Samozrejme, najviac chýba legenda Francesco Totti, ktorý ukončil aktívnu kariéru. Ostáva však v klube ako športový riaditeľ," uviedol Gyömbér a k otázke ďalšieho pôsobenia dodal: "Najradšej by som zostal v Taliansku. Poznám jazyk a život v krajine mi je blízky."