Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Gyömbér dohral duel v Sassuole so štyrmi stehmi

Na snímke obranca Norbert Gyömbér Foto: TASR/Michal Svítok

Záverečných desať minút síce odohral s obviazanou hlavou, no radosť z dôležitého víťazstva mu to nepokazilo.

Rím 3. februára (TASR) - Slovenský futbalista Norbert Gyömbér dohral stredajší duel svojho klubu AS Rím na pôde Sassuola s "turbanom" na hlave. Približne desať minút pred koncom duelu, v ktorom "vlci" napokon triumfovali 2:0, sa v jednom zo súbojov zranil a zakrvavenú tvár mu museli ošetriť. Duel však dohral a po mimoriadne dramatickom závere sa tešil zo zisku troch bodov.

Dvadsaťtriročný slovenský reprezentant sa dostal na trávnik v závere prvého polčasu, keď nahradil zraneného Daniele De Rossiho. To už však hostia viedli zásluhou Mohameda Salaha, no v závere o body skoro prišli. Radja Nainggolan videl po faule v pokutovom území druhú žltú kartu, no Domenico Berardi penaltu nepremenil. V 94. minúte následne poistil triumf Rimanov Stephan El Shaarawy.

"Z našej strany to bol veľmi dobrý zápas. Vypracovali sme si veľké množstvo šancí, hrali sme dobre, organizovane. V závere sme mali troška šťastia, keď domáci v 87. minúte nepremenili za stavu 0:1 penaltu," konštatoval Gyömbér pre web svojej zastupiteľskej spoločnosti CSM-Agency.

Záverečných desať minút síce odohral s obviazanou hlavou, no radosť z dôležitého víťazstva mu to nepokazilo. Duel v Sassuole mu bude pripomínať zašitá tržná rana. "Nie je to nič vážne, na hlave mám štyri stehy," dodal.