Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Šport

Pescara Gyömbéra už nemotivovala, štyri mesiace bude hosťovať v Tereku

Norbert Gyömbér, archívne foto. Foto: TASR

Situácia v klube je taká, aká je, a ja som sa musel rozhodnúť. Teraz ma čaká nová výzva a ja sa na ňu teším, uviedol slovenský futbalový reprezentant.

Bratislava 15. februára (TASR) - Slovenský futbalový reprezentant Norbert Gyömbér opustil posledný tím talianskej Serie A Delfino Pescara. Najbližšie štyri mesiace bude hosťovať vo štvrtom mužstve ruskej ligy Tereku Groznyj, informovalo stredajšie vydanie denníka Šport.

Slovenský stopér nefiguroval v nedeľu na súpiske Delfina Pescara v zápase 22. kola na ihrisku FC Turín. Delfino v ňom prehralo 3:5. Gyömbér v Pescare hosťuje z AS Rím.

Bývalý hráč Banskej Bystrice a Catanie Calcio odletel už za novými spoluhráčmi, ktorí sú na sústredení v talianskom Udine. "Som veľmi rád, že mám jasno v otázke najbližšieho pôsobiska. Mám len pozitívne pocity. Po tom, čo som sa vyliečil zo zranenia som videl, že pôsobenie v súčasnej Pescare pre mňa nie je motiváciou. Situácia v klube je taká, aká je, a ja som sa musel rozhodnúť. Teraz ma čaká nová výzva a ja sa na ňu teším," citoval Šport 24-ročného Gyömbéra.

"Otvorené boli ešte Rusko, USA a Ázia. Zavážilo, že Terek mal o Nora dlhodobý záujem," dodal hráčov manažér Branislav Jašurek.