Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 2. jún 2024Meniny má Xénia, Oxana
< sekcia Šport

Marek Hamšík sa opäť stal obeťou lúpežného prepadnutia

Marek Hamšík Foto: TASR/Pavel Neubauer

Jeho auto údajne zastavili dve osoby, rozbili jedno zo skiel a na 25-ročného hráča namierili strelnú zbraň. Hamšík prišiel o hodinky a ďalšie cennosti.

Neapol 17. februára (TASR) - Slovenský futbalový reprezentant Marek Hamšík sa opäť stal obeťou lúpežného prepadnutia.

Hráč talianskeho prvoligistu SSC Neapol sa podľa agentúry Reuters vracal v okamihu incidentu po nedeľňajšom stretnutí Serie A so Sampdoriou Janov (0:0) zo štadióna na letisko Capodichino.

Jeho auto údajne zastavili dve osoby, rozbili jedno zo skiel a na 25-ročného hráča namierili strelnú zbraň. Hamšík prišiel o hodinky a ďalšie cennosti.

Hamšík sa stal obeťou lúpeže už v decembri 2008, keď ho prepadli ozbrojení muži na skútri na "Via Caio Duillo" vo štvrti Fuorigrotta neďaleko štadióna Svätého Pavla. Vtedy zastavili jeho auto, rozbili sklo a ohrozovali futbalistu strelnou zbraňou. Hamšík, ktorý išiel po tréningu do mesta na nákupy, prišiel o hodinky značky Rolex Daytona, pas, kreditné karty, kľúče od domu i finančnú hotovosť v hodnote 900 eur.

V novembri 2011 prepadli neďaleko Neapola ozbrojení muži zasa Hamšíkovu priateľku. Muži so zbraňami zastavili budúcu mamičku a prinútili ju vystúpiť z jej vozidla BMW, s ktorým následne unikli. Polícia neskôr našla opustený automobil so zabudovaným navádzacím zriadením v Caselle, neďaleko Neapola. Hamšíkova priateľka pri incidente utrpela menší šok.