Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 26. máj 2024Meniny má Dušan
< sekcia Šport

Hamšík si v ďalšom exhibičnom zápase v Miami zahral po boku Messiho

Lionel Messi v exhibičnom zápase. Foto: TASR/AP

V stretnutí na SunLife Stadium sa blysli hetrikmi na jednej strane Messi, na druhej Uruguajčan Luis Suarez z FC Liverpool.

Miami 24. júna (TASR) - Slovenský futbalový reprezentant Marek Hamšík si v sérii exhibičných zápasov, ktoré organizuje argentínska hviezda Lionel Messi, zahral v americkom Miami aj po boku kanoniera FC Barcelony.

Podobne ako prvý zápas v Bogote (6:6), aj súboj v USA skončil medzi Messiho kamarátmi a Výberom sveta remízou 7:7.

Kým vo štvrtok nastúpil Hamšík proti argentínskej hviezde, v Miami odohral celý duel po jeho boku. Časť stretnutia sa hrala vo veľkom daždi, napriek tomu v hľadisku bolo päťdesiattisíc divákov.

"Oproti kolumbijského zápasu sa mužstvo doplnilo ďalšími skvelými hráčmi. Podobne ako v Bogote, aj dnešný zápas bol parádny. Som veľmi rád, že som sa ich mohol zúčastniť," uviedol pre svoj oficiálny web stredopoliar SSC Neapol.

V stretnutí na SunLife Stadium sa blysli hetrikmi na jednej strane Messi, na druhej Uruguajčan Luis Suarez z FC Liverpool.

Messiho kamaráti - Výber sveta 7:7 (3:2)


Góly: 10., 32. a 83. Messi, 27. Milito, 61. Drogba, 82. Rondón, 90. Ortega (11 m) - 12., 51. a 53. Suarez, 25. Falcao, 74. Rodriguez, 77. Nené, 87. Cavani (11 m).

Messiho kamaráti: José Manuel Pinto - Marin Demichelis, Alessandro Nesta, Diego Lugano, André Santos - Javier Mascherano, MAREK HAMŠÍK - Lionel Messi, Ezequiel Lavezzi (65. Danni Alves), Diego Milito (56. Rondón), Didier Drogba (61. Ortega). Tréner: Carlos Dunga.

Výber sveta: Guillemo Ochoa - Carlos Bocanegra, Fabio Cannavaro, Juan Silveira Dos Santos, Marco Materazzi - Walter Gargano (56. James Rodriguez), Clarence Seedorf - Edison Cavani, Diego Forlán (24. Nené), Luis Suárez, Radamel Falcao. Tréner: Fabio Capello.