Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 2. jún 2024Meniny má Xénia, Oxana
< sekcia Šport

Boli sme lepší, ale mali sme smolu, povedal Hamšík po prehratom zápase

Slovenský reprezentant v drese SSC Neapol Marek Hamšík Foto: TASR/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Marek Hamšík hral do 58. minúty s Cataniou, vrece s gólmi na oboch stranách sa roztrhlo až po jeho odchode z ihriska.

Neapol 26. marca (TASR) - Futbalisti SSC Neapol remizovali v nedeľu v súboji 29. kola talianskej Serie A na domácom štadióne Sao Paolo s Cataniou 2:2. Zverenci trénera Waltera Mazzarriho v záverečnej štvrťhodine prehajdákali dvojgólový náskok.

Kapitán slovenskej reprezentácie Marek Hamšík hral do 58. minúty, vrece s gólmi na oboch stranách sa roztrhlo až po jeho odchode z ihriska.

Hamšíka po súboji mrzel záver zápasu pred 50-tisícovou kulisou. "Bol to smolný záver. Mrzí nás, že sme nevyhrali. Väčšinu zápasu sme boli lepším tímom, dobýjali sme bránu hostí. Dostali sme sa do dvojgólového vedenia, avšak na zisk troch bodov to nestačilo. Snáď tieto dva stratené body nám nebudú pri záverečnom zúčtovaní chýbať," citovala Hamšíka, ktorý mal v nedeľu na rukáve kapitánsku pásku Neapolčanov, jeho oficiálna internetová stránka.

Hráči SSC majú teraz dva dni voľna. Od stredy sa už začnú pripravovať na nedeľňajší dôležitý ligový duel proti Juventusu. So "starou dámou" si to Neapol rozdá aj vo finále Talianskeho pohára 20. mája, do ktorého SSC postúpil po dlhých 15 rokoch.



Napoli 2-2 Catania by goalsarena2012-3