Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

All Star Tipsport Ligy: Handzuš a Petrovický budú nehrajúci kapitáni

Na archívnej snímke vpredu Michal Handzuš Foto: TASR/Branislav Račko

Handzuš má zranené zápästie, Petrovický problémy s lakťom.

Nitra 22. januára (TASR) - Skúsení slovenskí hokejisti Michal Handzuš a Róbert Petrovický si pre zranenia nezahrajú vo víkendovom All Star zápase Tipsport Ligy. Vedenie najvyššej domácej súťaže zároveň predstavilo troch arbitrov, ktorí budú rozhodovať nedeľňajšiu exhibíciu v Nitre. Hlavným bude Juraj Konc, pomáhať mu budú Rastislav Gajan a Peter Šefčík.

Podľa informácií na oficiálnom facebookovom profile súťaže nepovedie Handzuš ako kapitán svoj tím pre zranené zápästie, Petrovický má problémy s lakťom. Napriek zdravotným problémom sa však na podujatí zúčastnia ako nehrajúci kapitáni. Poranené zápästie vyradilo z hry aj útočníka Skalice Pavla Brendla, Juraj Štefanka si zlomil lícnu kosť. V hráčskej nominácii chýba aj František Skladaný, ktorý prestúpil z MHC Martin do HK Olomouc.

Namiesto menovaných sa v zápasoch predstavia Peter Galamboš (Martin), Tomáš Zigo (B. Bystrica), Judd Blackwater (Nitra), Emil Bagin (Zvolen) a skúsený krídelník Dukly Trenčín Tibor Melichárek. Exhibíciu si vyskúšajú aj mladíci Adrián Sloboda a Dominik Briestenský, ktorí v rámci najvyššej domácej súťaže hrali v tejto sezóne za HK Orange 20.