Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Šport

Do portfólia hlavných partnerov SZĽH pribudla spoločnosť Tipsport

Na snímke vľavo predseda predstavenstva Tipsport SK Jaroslav Taraba a vpravo prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) Igor Nemeček počas tlačovej konferencie k uzatvoreniu spolupráce medzi SZĽH a spoločnosťou Tipsport SK , 25. mája 2016 v Bratislave. Foto: TASR - Jakub Kotian

Dlhodobá súčinnosť má dopomôcť k napredovaniu slovenského hokeja ako aj pri prestavbe národného tímu.

Bratislava 25. mája (TASR) - Slovenský zväz ľadového hokeja (SZĽH) predstavil v stredu spoluprácu s ďalším hlavným partnerom, ktorým sa do roku 2019 stala spoločnosť Tipsport SK. Dlhodobá súčinnosť má dopomôcť k napredovaniu slovenského hokeja ako aj pri prestavbe národného tímu.

Vzájomná spolupráca zväzu s generálnym partnerom najvyššej domácej súťaže potrvá minimálne najbližšie tri roky a viaže sa aj na slovenský svetový šampionát 2019. "Som rád, že sme sa tu stretli pri milej udalosti. Chceme zvyšovať našu úroveň aj na marketingovom poli a rozširovať portfólio svojich partnerov. Na domácich zápasoch Euro Hockey Challenge sa ich počet markantne zvýšil. Podarilo sa nám uloviť a spečatiť spoluprácu s Tipsportom, ktorý dlhodobo pokrýva najmä extraligu. Je fantastické, že logo tejto firmy sa objaví na vizuáloch hokejového zväzu. Ide o dlhodobú spoluprácu," ozrejmil prezident SZĽH Igor Nemeček.



Spolupráca pomôže nielen zväzu, ale aj reprezentačnému áčku. "Pre Tipsport je slovenský hokej nielen strategickou investíciou, ale za tie roky už aj srdcovkou. Dnes ho podporujeme na všetkých jeho stupňoch, od prípravky cez Tipsport Ligu až k 'výkladnej skrini', ktorou je reprezentačný tím. Chceme pomôcť a byť pri pozitívnych zmenách, aby na ňu boli slovenskí fanúšikovia opäť právom hrdí," povedal podpredseda predstavenstva Tipsport SK Jaroslav Taraba.

Na stredajšej tlačovej konferencii sa zúčastnil aj tréner národného tímu Zdeno Cíger. Príchod ďalšieho partnera, ktorý môže posunúť vpred národný tím, privítal. "Z mojej pozície som rád, že máme nového silného hráča. Potrebujeme ich viac, len s nimi sa dajú robiť výsledky. Som rád aj za to, že tento hráč je z Martina. Verím tomu, že to skutočne pomôže slovenskému hokeju."