Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 30. marec 2024Meniny má Vieroslava
< sekcia Šport

Nitra odštartovala prípravu na suchu

Na snímke center Nitry Jozef Stümpel (vpravo). Foto: TASR/Dušan Hein

Opora semifinalistu playoff uplynulého ročníka Jozef Stümpel má individuálny plán.


Nitra 4. mája (TASR) - So štrnástimi hráčmi odštartovali v pondelok prípravu na suchu pred novou sezónou hokejisti extraligového HK Nitra. Opora semifinalistu playoff uplynulého ročníka Jozef Stümpel má individuálny plán. "Ostatní hráči sú v štádiu riešenia, v dohľadnej dobe sa k tímu pripoja ďalšie mená," informoval klubový web.

Štadión HK Nitra v priebehu minulého týždňa navštívili ľudia z hokejovej Ligy majstrov. Nitra aréna kontrolou prešla a je spôsobilá hostiť zápasy CHL. "Mali sme tu dve rôzne komisie. Dvoch ľudí zo Švajčiarska a takisto zástupcov maďarskej televízie SPORT 1, ktorá získala práva na vysielanie CHL. Švajčiarov zaujímali len organizačné veci týkajúce sa press centra a priestoru na rozhovory s hráčmi. Technický stav štadióna nejako neriešili," povedal riaditeľ HK Nitra Miroslav Kováčik.

Prípravu začali:
Brankári:
Adam Trenčan, Frederik Foltán

Obrancovia: Dušan Milo, Peter Ordzovenský, Filip Kuzma, Michal Guoth, Jakub Garay, Peter König sa pripojí v utorok

Útočníci: Filip Bajtek, Juraj Štefanka, Miroslav Pupák, Edmund Piačka, Lukáš Tábi, Matej Bene, Samuel Buček, Marek Slovák sa pripojí v utorok, Lukáš Novák sa ospravedlnil, Jozef Stümpel (individuálna príprava)