Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 5. máj 2024Meniny má Lesia a Lesana
< sekcia Šport

Karlove Vary a Plzeň odohrajú duel pod holým nebom pri mostíku

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Karlove Vary a Plzeň odohrajú v Klingenthale súboj 4. kola, bude to v poradí šiesty duel pod šírym nebom v histórii českej extraligy.

Praha 15. augusta (TASR) - Českú hokejovú extraligu spestrí v budúcej sezóne zápas pod holým nebom. Hráči Karlových Varov a Plzne sa 17. februára 2024 stretnú v atraktívnom súboji, ktorý sa bude hrať pri skokanskom mostíku v nemeckom Klingenthale.

Ako informoval portál iDnes.cz, duel sa uskutoční v rámci akcie Hockey Outdoor Triple, ktorá sa bude konať pri príležitostí 10. výročia vzniku druhej nemeckej hokejovej ligy. Okrem západočeského derby sa v stredisku v Krušných horách uskutočnia aj ďalšie dva zápasy. V piatok 16. januára sa stretnú regionálni rivali Crimmitschau a Drážďany a o dva dni neskôr si zmerajú sily Lausitz a Regensburg.

Karlove Vary a Plzeň odohrajú v Klingenthale súboj 4. kola, bude to v poradí šiesty duel pod šírym nebom v histórii českej extraligy. V zápase by sa mali predstaviť aj niekoľkí Slováci. Za Energie Karlove Vary nastupuje útočník Dávid Gríger, hráčmi HC Škoda Plzeň sú brankár Samuel Hlavaj a útočník Adrián Holešinský.