Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Vitajte v pekle, Jágroví ´diabli´ z New Jersey majú pôsobivú šou

Z úvodnej choreografie v aréne klube New Jersey Devils. Foto: Youtube

Aréna hokejového klubu NHL New Jersey Devils sa pri domácich zápasoch v úvode zmení na dejisko vizuálnej šou s využitím najmodernejšej techniky.

Bratislava 20. októbra (Teraz.sk) – Vitajte v pekle. Hokejový klub zámorskej NHL New Jersey Devils predstavil, akú diabolskú „vítačku“ si pripravil pre svojich súperov, ktorí v tejto sezóne prídu zahrať duely na jeho ľad. Alebo skôr pekelnú bránu? Úvodné choreo „diablov“ v prevedení 3D je skutočne pôsobivé, ľadovú plochu Prudential center využívajú dokonale.

Celú šou štartuje pekelník, ktorého vlastne ani nie je vidieť – pred fanúšikmi žiari len jeho tuhočervený neónovy trojzubec, ktorým premení ľadovú plochu na horiace peklo. Zážitok umocňuje známa podmanivá skladba O Fortuna z cyklu nemeckého skladateľa Carla Orffa Carmina Burana, čo je súbor zhudobnených stredovekých básní a piesní.

Vlajkonosič New Jersey Devils však ohnivé inferno opäť rýchlo premieňa na ľadovú plochu. Pod prilbou sa celkom isto neskrýva hviezda „diablov“ Jaromír Jágr, lebo vlajkonosič má aj juniorskú masku tváre, čo už Jarda roky nenosí.

V jednom momente choreografie Devils o ľad v svojej aréne prichádzajú... Ako sa ju podarilo znova sceliť? Pozrite si video.

Video s choreografiou otváracieho ceremoniálu domácich zápasov New Jersey Devils: