Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Šport

Sigalet bude po odchode zo Slovana hrať za Luleu

Vpravo Pascal Pelletier (Záhreb) strieľa gól brankárovi Slovana Johanovi Backlundovi (vľavo) v hokejovom stretnutí KHL HC Slovan Bratislava - Medveščak Záhreb 12. novembra 2014 v Bratislave. Uprostred Jonathan Sigalet (Slovan). Foto: TASR/Pavel Neubauer

Kanadský hokejista Jonathan Sigalet sa dohodol na spolupráci so švédskym klubom Lulea HF. Dvadsaťosemročný obranca naposledy obliekal dres Slovana Bratislava.

Štokholm 21. decembra (TASR) - Kanadský hokejista Jonathan Sigalet sa dohodol na spolupráci so švédskym klubom Lulea HF. Dvadsaťosemročný obranca naposledy obliekal dres Slovana Bratislava, v utorok sa však so slovenským účastníkom KHL po vzájomnej dohode rozlúčil.

"Jonathan sa s vedením klubu dohodol na zmluve pre túto a nasledujúcu sezónu," uviedol pre hokej.cz František Tausch zo spoločnosti Global Management Group, ktorá hráča zastupuje.

Sigalet hral v Slovane od roku 2012, od úvodného ročníka tímu v Kontinentálnej hokejovej lige. Predtým pôsobil v drese popradského Leva. V Slovane sa zaradil medzi stabilných obrancov a vrátane aktuálnej sezóny nastúpil spolu na 135 stretnutí, v ktorých si do štatistík pripísal 24 kanadských bodov. Kontrak s "belasými" sa rozhodol rozviazať najmä z rodinných dôvodov.