Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Šport

Hokej-SP: Prvá príprava Tímu Európa - Halák v bráne

Na archívnej snímke slovenskí hokejisti v Tíme Európy brankár Jaroslav Halák (vľavo) a obranca Zdeno Chára počas prvého tréningu pred blížiacim sa Svetovým pohárom v kanadskom Quebecu 5. septembra 2016. Foto: TASR/AP

Proti mladíkom do 23 rokov z Tímu Severná Európa sa do bránky postavil Jaroslav Halák a v druhom útoku Franka Nielsena sa na krídlach predstavili Marián Hossa s Tomášom Tatarom.

Quebec 9. septembra (TASR) - Hokejisti Tímu Európa odohrali v noci na piatok (SELČ) v kanadskom Quebecu prvý prípravný zápas pred Svetovým pohárom. Proti mladíkom do 23 rokov z Tímu Severná Európa sa do bránky postavil Jaroslav Halák a v druhom útoku Franka Nielsena sa na krídlach predstavili Marián Hossa s Tomášom Tatarom.

Tím Európa:

HalÁK - Josi, CHÁRA, Streit, SEKERA, Sbisa, Ehrhoff - Zuccarello, Kopitar, Boedker - HOSSA, Nielsen, TATAR - Niederreiter, Draisaitl, GÁBORÍK - Hansen, Bellemare, Rieder

Tím Severná Amerika:

M. Murray - Ekblad, Rielly, Jones, R. Murray, Trouba, Gostisbehere - Schiefele, McDavid, Drouin - Saad, Eichel, Gaudreau - MacKinnon, Nugent-Hopkins, Matthews - Trocheck, Couturier, Miller.