Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Šport

TL 47. kolo: Nitra vyhrala nad L. Mikulášom, Poprad zdolal Martin

Na snímke vľavo Eric Meland a Mitch Versteeg (obaja HK Nitra) oslavujú gól počas hokejového zápasu dohrávky 16.kola Tipsport ligy medzi MHC Martin – HK Nitra na zimnom štadióne v Martine dňa 10. januára 2017. Foto: TASR/Erika Ďurčová

V v 47. kole hokejovej Tipsport ligy si Banská Bysrica poradila s Košičanmi 2:1, Zvolen vyhral nad Trenčínom 3:2. Nitrania mali výhodu dvoch presilových hier, avšak hostia ich ubránili.

Bratislava 19. februára (TASR) - V 47. kole hokejovej Tipsportligy vyhrala Nitra proti Liptovskému Mikulášu. Súboj tabuľkových susedov Popradu a Martina dopadol lepšie pre domácich. Košice prehrali na domácom ľade s Banskou Bystricou, Zvolen vyhral nad Trenčínom a Žilina si poradila s Novými Zámkami.

Nitra – Liptovský Mikuláš 5:1

Hneď v úvodných sekundách zápasu mal veľkú príležitosť na otvorenie skóre Milam, ktorý sa dostal do úniku, ale bránu Liptákov minul. Nitrania mali výhodu dvoch presilových hier, avšak hostia ich ubránili a dokonca pohrozili, keď ušiel Róbert Huna, ale Valent si s jeho pokusom poradil. V 12. minúte to skúsil spoza hráča Slovák a puk prešiel popri ľavej žrdi Nagya. V 13. minúte sa už skóre menilo, keď Versteegovu strelu tečoval Šille – 1:0. O minútu neskôr sa dostali domáci do dvojgólového vedenia, keď výborne zachránil pásmo Mezei a po Krištofovej strele dorážal Kutálek.

Prvá polovica druhej tretiny priniesla viacero príležitostí. Na domácej strane ohrozil hosťujúceho gólmana najskôr Bajtek a o pár sekúnd aj Slovák, ale oba pokusy zostali nevyužité. Na opačnej strane mal veľkú šancu Kriška, ale pred odkrytou bránou zaváhal. V 28. minúte ušiel domácej obrane Laco, ale Valent jeho únik zneškodnil. V 36. minúte roztočili domáci kolotoč v pásme hostí, ktorý zakončil druhým gólom v zápase Kutálek – 3:0. Šancu na zníženie mala dvojica Lištiak a Richard Huna, ale ich akcia bola prekombinovaná.

Na začiatku tretej tretiny mali hostia niekoľko dobrý príležitostí. V oslabení mal dve šance Uram, ale dobre chytajúci Valent prekonaný nebol. Na opačnej strane využil v 46. minúte početnú výhodu Cope a zvýšil na 4:0. V 49. minúte si Lištiak natiahol Valenta, ale s blafákom hosťujúceho útočníka si brankár domácich bravúrne poradil. V 53. minúte sa skóre opäť navýšilo po nahodenom puku od Melanda, ktorý usmernil do brány Macík – 5:0. Domáci brankár Valent si čisté konto neudržal, keďže v 56. minúte ho prekonal J. Sukeľ. Zápas sa už iba dohral a Nitrania si pripísali do tabuľky ďalšie tri body.

HK Nitra – MHk 32 Liptovský Mikuláš 5:1 (2:0, 1:0, 2:1)

Góly:
13. Šille (Versteeg), 14. Krištof (Krištof, Mezei), 36. Kutálek (Cope, Krištof), 46. Cope (Štefanka), 53. Macík (Meland) – 56. J. Sukeľ (Uhrík, Langhammer) Rozhodovali: Jonák, Fridrich – Gegáň, Kacej, vylúčení: 4:6, navyše: Stehlík (Liptovský Mikuláš) 10 minút za nešportové správanie, presilovky: 1:0, oslabenia: 0:0, 2329 divákov

Zostavy:

Nitra:
Valent – Ordzovenský, Milam, Mezei, Pupák, Versteeg, Meland, Korím, Piačka – Tvrdoň, Slovák, Blackwater – Kutálek, Krištof, J. Šiška – Cope, Šille, Macík – Bajtek, Paukovček, Štefanka

Liptovský Mikuláš:
Nagy – Stehlík, Luža, Mezovský, Nádašdi, M. Šiška, Bagin, Moravčík, Kadlubiak – Laco, Stümpel, Vybíral – Uram, M. Sukeľ, Kriška – J. Sukeľ, Langhammer, Uhrík – Ri. Huna, Ró. Huna, Lištiak

Andrej Kmeč, tréner Nitry: „My sme vedeli, že nás nečaká ľahký zápas, keďže Liptovský Mikuláš hrá 'o život' sa dá povedať, že do každého zápasu idú v maximálnom nasadení. Začiatok sme mali slabší, ale potom sme boli jednoznačne lepší. Dokonca niektoré situácie sme riešili moc exhibične a možno mohol byť ten rozdiel ešte vyšší. Na základe toho potom vznikali šance súpera, s ktorými si výborne poradil Mišo Valent a od desiatej minúty prvej tretiny sme boli jednoznačne lepší a úplne zaslúžene sme zvíťazili.“

Róbert Spišák, tréner Liptovského Mikuláša: „Vedeli sme, že ak chceme byť v Nitre úspešní, tak musíme ustáť úvod. To sa nám čiastočne podarilo, potom prišli dva góly v rýchlom slede a od toho momentu hrala Nitra uvoľnenejšie. Nitra je hlavne kombinačne silná. Snažili sme sa dostať späť do zápasu kontaktným gólom. Šancí sme si vytvorili dosť, ale boli sme v koncovke málo agresívni. Keď chceme byť v Nitre úspešní, tak musíme byť v tejto činnosti lepší. Gratulujem súperovi.“



Poprad - Martin 4:2

Súboj tabuľkových susedov Popradu a Martina sa v prvej tretine vyznačoval bojovnosťou na oboch stranách. Obe mužstva pozorne bránili a zahusťovali stredné pásmo. Útočníci sa tak do dobrých príležitostí dostávali iba ojedinele. Najväčšiu možnosť otvoriť skóre mal hosťujúci Koyš dve minúty pred prvou prestávkou. Domáci obranca Davydov prepadol na polovici ihriska, ale na konci Koyšovho sóla bol spoľahlivý ruský brankár Fokin.

V 22. minúte sa obranou Martina šikovne preštrikoval mladík Bjalončík a s prispením žrde prvýkrát prekonal hosťujúceho Corbeila - 1:0. O štyri minútu už Poprad vyhrával o dva góly. V presilovke sa z predbránkového priestoru opäť s prispením konštrukcie brány presadil iba 18-ročný útočník Peter Bjalončík - 2:0. Hostia často faulovali, tesne po vypšaním trestu Pacalaja Corbeil vďaka cloniacemu Paločkovi nič nevidel a Martin po presnom zásahu Krotáka prehrával 0:3. Martin znížil v poslednej minúte druhej tretiny. Gól Heizera, ktorý dostal puk do siete po neprehľadnej situácii v bránkovisku, musel odobriť ešte videorozhodca.

Už po 41 sekundách tretieho dejstva sa puk spoza popradskej brány odrazil k osamotenému Markovičovi, ktorý ho nechytateľne poslal do siete - 2:3. Zápas sa tak zdramatizoval. Martinčania mohli aj vyrovnať, ale pokoj na domáce hokejky priniesla exportná delovka Mlynaroviča z 52. minúty a Poprad opäť viedol o dva góly. Hostia už do konca stretnutia znížiť nedokázali a zmenu skóre nepriniesla ani hra Martina bez brankára v samom závere stretnutia.

Hlasy trénerov:
Marcel Ozimák, tréner Popradu: "Dnes sme videli veľmi dobré stretnutie dvoch mužstiev, ktoré bojujú o účasť v play-off. Dovolím si tvrdiť, že ho ešte od piateho miesta nemá nikto isté. Z tohto pohľadu sú tri body pre nás veľmi dobré. Zlomový moment prišiel za stavu 3:0, kedy sme spravili dva fauly - jeden v útočnom a jeden vo obrannom pásme. Mužstvo dostalo kŕč, puky nám odskakovali. Inkasovali sme rýchle góly na konci druhej tretiny a na začiatku tretej. V ďalšom priebehu sme sa zamerali na defenzívu. Strela Mlynaroviča nám priniesla víťazstvo."

Pavel Paukovček, tréner Martina: "O všetkom rozhodla druhá tretina, v ktorej sme inkasovali tri góly. Síce sme sa dostali do hry kontaktným gólom tesne pred jej koncom a aj tretiu tretinu sme začali dobre a znížili sme na 3:2, ale ďalšie góly sme nepridali. Žiaľbohu nešťastným gólom na 4:2 sa to pre nás skončilo."


HK Poprad - MHC Martin 4:2 (0:0, 3:1, 1:1)

Góly: 22. Bjalončík (Matúš Paločko, Hvila), 26. Bjalončík (Fabian, Zagrapan),29. Kroták (Fabian, Zagrapan), 52. Mlynarovič (Lichanec, Suchý) – 40. Markovič (Heizer, Tabaček), 41. Markovič (Tabaček, Heizer). Rozhodovali: Kalina, Lauff – Bogdaň, Stanzel, vylúčení: 3:6, presilovky: 1:1, oslabenia: 0:0, 1411 divákov.

Zostavy:

Poprad: Fokin – Suchý, Fabian, Davydov, Ibragimov, Guliajev, Dinda, Pokovič, Ježek – Kroták, Mlynarovič, Svitana – Lichanec, Zagrapan, Matúš Paločko – Hvila, Bjalončík, Henderson – Matej Paločko, Murček, Troliga

Martin: Corbeil – Kozák, Pulli, Dvořák, Tabaček, Pacalaj, Bačik, Rusina – Korostin, Galamboš, R. Varga – Markovič, Heizer, Koyš – Pokrivčák, R. Dlouhý, Surovka – B. Rapáč, Jurášek, Rzavský



Košice - Banská Bystrica 1:2

Už z nasadenia v úvodných minútach bolo vidieť, že sa stretli tímy zo špice tabuľky. Obe mužstvá najskôr pohrdli presilovkami, v polovici prvej tretiny však začali padať góly.


V 10. minúte vzal domáci kapitán Nagy puk rozohrávajúcemu Higgsovi a situáciu vyriešil ideálne - prihrávkou Sujovi pred odkrytú bránku a Košičania viedli 1:0. Ich náskok však dlho netrval. Domáci obranca Deyl pri rozohrávke nastrelil puk iba do Češíka, na ktorého pohotovú strelu nestihol brankár Habal zareagovať - 1:1. Košičania sa o 17 sekúnd na to dopustili pozičnej chyby v defenzíve a hoci Habal Kafkovu príležitosť ešte zmaril, na dorážku voľného Andrisíka nestačil - 1:2. Od gólovo úrodnej dvojminútovky si oba tímy dávali pozor na defenzívu a vyložených šancí ubudlo. Domáci mali ešte v prvej tretine dve presilovky, ale obrana "baranov" im veľa nedovolila.

O vylúčených nebola núdza ani v prvej polovici druhej časti. V nej hostia čelili trom oslabeniam, no vďaka dobrej pozičnej hre a pohybu sa dokázali ubrániť. V 29. minúte sa do jednej z mála sľubných príležitostí v druhej časti predral obranca Rosandič, ale Habal jeho pokus zmaril. Druhá tretina priniesla skôr bojovný hokej s nasadením, ale s minimom vyložených príležitostí. Góly nepriniesli ani pokusy Kafku v 36. minúte a ani domáceho Biceka o tri minúty neskôr.

V 46. minúte ušli hosťujúci Kubka a Skalický do brejku dvoch proti jednému, no druhý menovaný sám pred Habalom neskóroval. O minútu na to sa do šance dostal aj Košičan Milý, no aj brankár Lawson dokázal svoje kvality. V 52. minúte sa v nebezpečných pozíciách ocitli Nagy i Šoltés, ale skóre nezmenili. V 55. minúte zaujala potýčka Dudáša s Matoušekom, po ktorej dostali obaja "kohúti" tresty na 2+2 minúty. Domáci v záverečnej minúte skúsili aj hru so šiestimi hráčmi, ale vyrovnávajúci gól nedokázali streliť.

Hlasy trénerov:

Rostislav Čada, tréner HC Košice: "Hoci sme dali prvý gól, hrali sme kŕčovito. Nie sme spokojní s využitím presiloviek a tak je jediným pozitívom vysoká bojová morálka tímu a záverečný tlak. Ani napriek tomu sme však nedokázali vyrovnať."


Vladimír Országh, tréner HC '05 iClinic Banská Bystrica: "Videli sme kvalitné, bojovné stretnutie. Ani jedno mužstvo súperovi nič nedarovalo. Po prvej tretine sme viedli 2:1, no negatívom bol veľký počet vylúčených na našej strane. Oslabenia sme však dokázali ustáť, čo bolo dôležité. Zodpovedne sme bránili a súperovi sme nedovolili mať veľké príležitosti. Chalani majú za sebou náročný týždeň proti silným súperom. Zvládli ho však výborne, za čo im ďakujem."

HC Košice - HC '05 iClinic Banská Bystrica 1:2 (1:2, 0:0, 0:0)
Góly: 10. Suja (Nagy) - 11. Češík, 12. Andrisík (Kafka). Rozhodovali: Müllner, Štefik - Gavalier, Smrek, vylúčení: 4:8 na 2 min., presilovky a oslabenia: 0:0, 4075 divákov.

Zostavy:

HC Košice: Habal - Matejka, Šedivý, Dudáš, Šmach, Deyl, Vašíček, Jankovič, Koch - Bicek, Boltun, Jenčík - Spilar, Suja, Nagy - Hričina, Vrábeľ, Milý - Šoltés, Varga, Bartoš

HC '05 iClinic Banská Bystrica: Lawson - Mihálik, Carlsson, Sedlák, Maione, Sersen, Kubka, Rosandič, Gründling - Matoušek, Češík, Lamper - Hickmott, Surový, Buc - Kafka, Higgs, Andrisík - Skalický, Bortňák, Belluš



Zvolen – Trenčín 3:2

Zvolenčania v prvej tretine dominovali, mali viac z hry, vytvorili si niekoľko šancí a zaslúžene išli do vedenia. Už v druhej minúte po vyhratom buly strieľal Andersons do žŕdky. Potom sa rútil na Voldena Majdan, ale neprekonal ho. Hostia nehrozili, navyše sa im nepríjemne zranil Michal Hlinka, a hneď čo odišiel z ľadu inkasovali. Síkela sa od zadného mantinelu predral pred bránku a pri ľavej žrdi v páde skóroval. Trenčín mal do prestávky iba jedinú možnosť na vyrovnanie Gašparovičom, ktorý sám pred Barošom neuspel.

V druhej tretine sa obraz príliš nemenil. Viac z hry mali domáci, v troch príležitostiach sa ocitol aktívny Lušňák, hosťom nevyšlo prečíslenie s koncovkou Sojčíka. Brankár Volden dobre zasiahol pri strele produktívneho zvolenského kanoniera Klhůfka. Trenčiansku Duklu mohla mrzieť hlavne nevyužitá päťminútová presilovka po faule Šišovského na Bezúcha, počas ktorej vyslali hráči spod hradu Matúša Čáka iba jednu strelu. A mohli aj pykať, ak by Majdan využil sólo. V závere stredného dejstva sa podobná situácia naskytla hosťujúcemu Starostovi. Naskočil z trestnej lavice, išiel sám na Baroša, ale neprekonal ho.

Začiatok tretej tretiny bol rušný. Domáci v oslabení dokázali skórovať. Po strele Krejčího sa pred bránkou presadil bekhendom nepokrytý Zuzin. Trenčianska presilovka však pokračovala a o pol druha minúty prišla odpoveď. Vopelka našiel na ľavej strane voľného Šťastného, ktorý zakončoval bez prípravy a presne – 2:1. Ani tento stav dlho netrval, pretože v 45. minúte poslal v spleti hráčov zabudnutý puk v kruhu švihom do bránky Klhůfek a rozdiel bol opäť dvojgólový. V ďalšej časti hostia nevyužili dve početné výhody, nehrozili pred bránkou, ale zdramatizovali duel, pretože 103 sekúnd pred koncom v hre bez brankára po vyhratom buly napriahol od modrej Starosta a znížil. Na viac sa už Dukla nezmohla, takže tri body zostali pod Pustým hradom.

Hlasy:
Peter Mikula, tréner Zvolena: „Treba mi vyjadriť poklonu hráčom. Mali sme množstvo vylúčených hráčov a nedostávali sme do tempa. Cez to všetko sme ubránili oslabenia, inkasovali sme v nich len jeden gól. Dokonca sme ubránili aj päťminútovú presilovku súpera, mali sme ďalšie tri desaťminútové osobné tresty, takže som musel robiť korektúry v zostave. Chýbala nám plynulosť hry, stratili sme kopec síl, takže o to viac si cením toto víťazstvo. Rozhodlo ubránenie oslabení.

Július Pénzéš, tréner Trenčína: „Hlavný dôvod našej prehry je to, že sme nevstúpili do zápasu tak ako sme chceli a predstavovali si. Pripravili sme sa na to, že Zvolen na nás vyvinie tlak a stalo sa. Inkasovali sme z toho i gól, takže domáci boli na koni. Potom sme hru vyrovnali, ale dôraz v koncovke bol z našej strany slabší. Napriek tomu sme sa po hrubej chybe a góle na 2:0 vrátili do zápasu, no neprialo nám ani šťastie. Prehrali sme hlavne preto, že nám chýbal dôraz. Mrzia ma dve zranenia našich hráčov, zrejme si už do konca sezóny nezahrajú.

Pavel Klhůfek, autor rozhodujúceho gólu Zvolena: „Hrali sme z defenzívy a plnili sme pokyny trénerov. V prvej tretine sme súpera do ničoho nepustili a Trenčania boli z toho nervózni. Výborne sme zvládli tento zápas. Tieto body sú pre nás veľmi dôležité z hľadiska už takmer istej účasti v play-off. Som rád, že som sa presadil pred mojimi rodičmi, priateľkou a starým otcom v hľadisku, avšak dôležitejšie je víťazstvo.

HKM Zvolen – HK Dukla Trenčín 3:2 (1:0, 0:0, 2:2)

Góly: 10. Síkela (L. Novák, Habšuda), 41. P. Zuzin (D. Krejčí), 45. Klhůfek (S. Petráš) – 42. A. Šťastný (Vopelka, Starosta), 59. Starosta (Sojčík). Rozhodovali: J. Konc, M. Novák – Výleta, M. Orolin, vylúčení: 4:1, navyše: Šišovský 5+DKZ za faul kolenom, Majdan 10 minút za napadnutie hlavy a krku, M. Novák (všetci Zvolen) 10 minút za napadnutie hlavy a krku, zmeny: Zvolen od 28. minúty s Jurákom – Trenčín od 11. minúty D. Hudec za Michala Hlinku, od 28. minúty bez Bezúcha, presilovky: 0:1, oslabenia: 1:0, 1593 divákov.

Zostavy:

Zvolen: Baroš – Hraško, Habšuda, M. Novák, M. Ivan, D. Krejčí, Andersons, Valenta – Síkela, S. Petráš, L. Novák – Matis, L. Jurík, Šišovský – P. Zuzin, Puliš, Lušňák - Majdan, B. Mráz, Klhůfek

Trenčín: Volden – Hatala, Holenda, Drgoň, Starosta, Pavúk, Bohunický - Sojčík, Sádecký, Marcel Hossa – Vopelka, A. Šťastný, Michal Hlinka – Štumpf, J. Švec, J. Ručkay – J. Gašparovič, Šimun, Bezúch



Žilina – Nové Zámky 4:3 pp

Nováčik začal pod Dubňom sympaticky a dobrým pohybom a napádaním spôsoboval vlkom značné problémy s prechodom do útoku. Hra sa však postupne vyrovnala a domáci prvý útok viackrát nepríjemne pohrozil strelami, s ktorými si však Lundström poradil. V 13. min. však domáci slabo pokryli hosťujúceho Hujsu, a ten z ľavej strany v dobrej pozícii namieril presne. Žilina mohla odpovedať v následnej presilovke, ale niekoľkokrát prišla zbytočne o puk a hostia sa ubránili. O chvíľu pridali aj druhý gól, keď Kučkin dostal dobrú prihrávku v strednom pásme a spomedzi kruhov prestrelil Tomeka. Znížiť mohol v závere tretiny Húževka, ale s jeho pokusom si Lundström poradil.

Domácim sa v úvode prostrednej časti podarilo znížiť, keď sa obranca Macejko pohral z dvoma hráčmi hostí a strelou švihom prekonal Lundströma. Novozámčania nechceli vedenie stratiť, v presilovke ho mohli navýšiť, ale Tomek si poradil s niektorými nepríjemnými situáciami. V početných výhodách potom pokračovali Žilinčania, prvú síce prehajdákali, ale na jej konci sa dostali k ďalšej, a tú už využili. Juraško v polovici stretnutia vypálil tvrdo od modrej a Konečný tečom vyrovnal. Vlci boli pri chuti, zvýšiť mohol Jurík, ale nedočiahol na puk. Tlak domácich prerušila potom presilovka hostí, v ktorej vlkov podržal Tomek. Hral sa rýchly hokej, ktorému chýbali iba góly. Domáci sa v závere tretiny dostali znovu do oslabenia, ale dokázali sa ubrániť.

Rušný hokej pokračoval aj v tretej tretine, ale obaja gólmani podržali svoje tímy dobrými zákrokmi. Na ľade sa však začalo pritvrdzovať a v 45. min. šiel Čížek za napadnutie bývalého spoluhráča Dubca predčasne pod sprchy. Hostia päťminútovú presilovku dokázali využiť na získanie vedenia, keď sa strelou z diaľky presadil bývalý žilinský hráč Štěpán Novotný. Domáci sa snažili o ďalšie vyrovnanie v zápase, bojovali a nakoniec sa im to v 53. min. aj podarilo, keď Lundströma prekonal v skrumáži Hruška. Žilinčania túžili po víťazstve, Novozámčania sa snažili hrať už len na brejky, ale priveľmi sa do nich nedostávali. Príležitosti domácich však Lundström a obrana hostí vyriešila a duel tak pokračoval predĺžením. V ňom sa odohralo iba 70 sekúnd, keď o víťazstve domácich za dva body rozhodol po prihrávke Juríka svojím druhým gólom v zápase Hruška.

Hlasy trénerov:
Milan Jančuška, tréner Žiliny: „Teší ma, že sme dokázali zvrátiť nepriaznivý stav z 0:2 na 4:3. V prvej tretine chýbal dôraz v koncovke, ale potom sme zvýšili aktivitu a pohyb a teší ma, že hráči veľa vecí z tréningu preniesli do hry. Mali sme dobré úseky hry, škoda lacných gólov, ktoré sme dostali. Súper bol dobrý a zdatný, víťazstvo ma teší, aj keď iba za dva body. Po víkende máme päť bodov a k dispozícii dostatok zápasov na to, aby sme si pozíciu, na ktorej sme, udržali.

Štefan Mikeš, tréner Nových Zámkov: „Po priebehu zápasu môžeme byť spokojní aj s bodom. Súper po našom vedení v prvej tretine zvýšil dôraz pri napádaní, v osobných súbojoch a my sme začali hrať zle. V tretej časti sme šli v presilovke do vedenia, ale vlastnou chybou sme sa pripravili o výsledok. V závere Žilina získala druhý bod pre seba zaslúžene, aj keď ma štve, že pred rozhodujúcim gólom nebol úplne férový zákrok na nášho hráča. Gratulujem súperovi k zaslúženým bodom.

MsHK DOXXbet Žilina – HC Nové Zámky 4:3 pp (0:2, 2:0, 1:1 – 1:0)

Góly: 23. Macejko (Holovič, Konečný), 30. Konečný (Juraško, J. Jurík), 53. Hruška (Hovorka, Handlovský), 62. Hruška (J. Jurík) - 13. Hujsa (Mäkinen, Kučkin), 17. Kučkin (Denis Rehák), 46. Novotný (Sandgrén). Rozhodovali: Lokšík – Junek, Šefčík, vylúčení: 3:4, navyše: Čížek (Žilina) 5+DKZ, zmeny: od 21. N. Zámky s Tábim, presilovky: 1:1, oslabenia: 0:0, 1046 divákov

Zostavy:

Žilina: Tomek – Ťavoda, Čížek, Juraško, D. Brejčák, Macejko, M. Grman, Prokop, Mendrej – Handlovský, Hruška, Hovorka – J. Jurík, Húževka, Švihálek – Konečný, Holovič, Stupka – Rogoň, E. Švec, Gmitter

Nové Zámky: Lundström – Drtina, Cardwell, Sandgrén, Maier, Mäkinen, Den. Rehák, Makovský – Saarinen, Kytnár, Paulovič – Kučkin, Novotný, Hujsa – B. Fábry, Čaládi, Lelkéš – Dubec, Dom. Rehák, Tibenský



tabuľka:

1. Banská Bystrica 49 30 5 4 10 169:106 104

2. Nitra 49 30 3 4 12 178:129 100

3. Košice 49 24 9 3 13 166:110 93

4. Žilina 49 21 6 5 17 155:140 80

5. Poprad 49 18 5 7 19 139:144 71

6. Zvolen 49 21 2 4 22 140:155 71

7. Martin 49 18 4 6 21 127:143 68

8. Nové Zámky 49 14 5 9 21 121:137 61

9. Trenčín 49 14 5 6 24 121:151 58

10. Liptovský Mikuláš 49 13 6 2 28 127:166 53