Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

Húževka, Jurík a Švihálek zostávajú v Žiline

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Branislav Račko

Na pondelkovej tlačovej konferencii zároveň klub oficiálne predstavil novú trénerskú dvojicu v zložení Stanislav Škorvánek a Andrej Podkonický.

Žilina 29. mája (TASR) - Trojica útočníkov Peter Húževka, Michal Švihálek, Juraj Jurík a obranca Peter Mikuš budú aj v ďalšej sezóne obliekať dres hokejového klubu MsHK Žilina. Informovala o tom facebooková stránka tipsportligistu.

Na pondelkovej tlačovej konferencii zároveň klub oficiálne predstavil novú trénerskú dvojicu v zložení Stanislav Škorvánek a Andrej Podkonický. "Vlci" by radi nadviazali na úspech z uplynulej sezóny, keď vybojovali bronzové medialy. "Verím, že Žilina nebude ďalších desať rokov čakať na úspech. Nastavili sme si cestu, ktorou by sme chceli ísť a verím, že v nej budeme pokračovať a pôjde to stále k lepšiemu," citoval web zilinak.sk slová športového manažéra MsHK Imreho Valáška. "Chcem sa poďakovať za dôveru, je to pre mňa veľký záväzok. Som v domácom prostredí a verím v to, že sezóna sa bude niesť v duchu tej minulej a že prilákame fanúšikov na tribúny. Verím, že budeme všetci pracovať na 100 percent, aby sme potešili fanúšikov," uviedol Škorvánek, ktorý bol v minulej sezóne asistent Milana Jančušku.

Ďalších hračov bude klub postupne predstavovať v júni, keďže ešte stále prebiehajú rokovania, na ktorých sa doťahujú posledné detaily. Žilinčania zatiaľ neuvažujú o nákupe zahraničných hráčov, káder chcú vystavať predovšetkým na domácich hokejistoch.