Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Šport

Obranca Chaloupka v Poprade do konca sezóny, Postnikov nedostal víza

Ilustračná snímka Foto: TASR/Oliver Ondráš

Český obranca Chaloupka odohral za Poprad dosiaľ 10 zápasov, v ktorých si pripísal jednu asistenciu a osem mínusových bodov.

Poprad 22. novembra (TASR) - Český hokejový obranca Petr Chaloupka bude pokračovať v HK Poprad. Skúsený obranca bol v klube na skúške, ktorá napokon vyústila do obojstrannej dohody. Uzavretie spolupráce do konca sezóny pre TASR potvrdil riaditeľ HK Poprad Ľudovít Jurinyi.

Chaloupka odohral za Poprad 10 zápasov, v ktorých si pripísal jednu asistenciu a osem mínusových bodov. "Môžem potvrdiť, že sme sa dohodli na spolupráci do konca sezóny. Zároveň prezradím, že mal prísť aj obranca Viktor Postnikov z KHL, ale nedostal schengenské víza," uviedol Jurinyi. Riaditeľ popradského klubu zároveň prezradil, že koncom novembra by mali spustiť novú oficiálnu stránku.

Popradské A-mužstvo má po 23. odohratých zápasoch 24 bodov a je na poslednej priečke Tipsport ligy. Zverenci Marcela Ozimáka sa v utorok 22. novembra predstavia proti slovenskej "dvadsiatke" a v piatok proti Novým Zámkom.