Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Šport

TL: Radivojevič bude pre chorobu chýbať Trenčínu približne 10 dní

Na snímke Branko Radivojevič Foto: TASR/Oliver Ondráš

Skúseného útočníka sužuje choroba, pre ktorú nenastúpil už ani v piatkovom domácom zápase 13. kola TL so Žilinou (7:0). Lekári mu ju odporúčajú vyležať.

Trenčín 21. októbra (TASR) - Líder hokejovej Tipsport Ligy Dukla Trenčín sa bude musieť vyše týždňa zaobísť bez kapitána Branka Radivojeviča. Skúseného útočníka sužuje choroba, pre ktorú nenastúpil už ani v piatkovom domácom zápase 13. kola TL so Žilinou (7:0). Lekári mu ju odporúčajú vyležať, čo bude trvať približne 10 dní, informoval trenčiansky klub na svojej facebookovej stránke.

Tridsaťšesťročný Radivojevič prišiel do materskej Dukly pred sezónou z Liberca, kde hral predchádzajúce tri ročníky. V 13 tohtosezónnych dueloch v drese "vojakov" nazbieral 12 bodov za päť gólov a sedem asistencií. Vicemajster sveta z Helsínk 2012 a bronzový medailista z MS 2003 v minulosti obliekal aj dresy klubov NHL Phoenix Coyotes, Philadelphia Flyers a Minnesota Wild, v KHL hral za Spartak Moskva, Atlant Mytišči, Neftechimik Nižnekamsk a Slovan Bratislava, pôsobil aj vo Vsetíne a švédskom tíme Lulea HF. S Libercom získal v sezóne 2015/2016 majstrovský titul v českej extralige.