Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Šport

Útočník Richard Rapáč sa vracia do Popradu

Na archívnej fotografii Richard Rapáč z Popradu počas zápasu 18. kola hokejovej Tipsport ligy medzi HK Poprad a MHC Mountfield Martin v Poprade 1. novembra 2015. Foto: TASR

Pravý krídelník pôsobil v uplynulej sezóne vo Švajčiarsku.

Poprad 6. júna (TASR) - Vedenie slovenského hokejového klubu HK Poprad získalo ďalšiu posilu pred novou sezónou. Do popradského klubu sa vracia 29-ročný útočník Richard Rapáč. Klub o tom informoval na oficiálnej stránke.

Pravý krídelník pôsobil v uplynulej sezóne vo Švajčiarsku. V najvyššej súťaži NLA odohral jeden zápas za EV Zug, väčšiu časť sezóny však odohral v NB za EVZ Academy a v 39 zápasoch získal 24 kanadských bodov (8+16). "S popradským vedením som bol dohodnutý, že keď švajčiarska cesta nebude definitívne uzavretá do prvého júna, podpíšem zmluvu s HK Poprad. Pred rokom som bral odchod z Popradu do kvalitného Švajčiarska ako krok vpred, teraz vnímam aj môj príchod ako pozitívny okamih v kariére. V tomto klube sa pracuje koncepčne a na vysokej úrovni. Tomu zodpovedajú aj moje osobné ciele pre najbližšiu sezónu," uviedol Rapáč pre klubovú stránku.