Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Slovanisti Hlinka, Hecl, Sádecký, Hrnka a Bačík môžu pomôcť i Trenčínu

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Pavel Neubauer

Hlinka mal dvojcestnú zmluvu v Slovane Bratislava aj v minulej sezóne. V jej závere sa objavil v Trenčíne, tentoraz v ňom odštartuje novú sezónu, keďže zatiaľ má na konte iba 1 štart za Slovan v KHL.

Trenčín 7. septembra (TASR) - HK Dukla Trenčín sa v novej sezóne hokejovej Tipsport ligy bude môcť posilniť aj o päticu hráčov zo Slovana Bratislava. Útočníci Michal Hlinka, Marek Hecl, Boris Sádecký, Tomáš Hrnka a obranca Patrik Bačík môžu vďaka dvojcestným zmluvám pôsobiť aj v trenčianskej Dukle. Klub o tom informoval na oficiálnej stránke.

Hlinka mal dvojcestnú zmluvu v Slovane Bratislava aj v minulej sezóne. V jej závere sa objavil v trenčianskom drese, tentoraz v ňom odštartuje novú sezónu, keďže zatiaľ má v nej na konte iba jeden štart za Slovan v KHL. V trenčianskom drese sa prestaví už v prvom kole proti Liptovskému Mikulášu. "Trošku to zamrzí, že hráč ide dole. Vzápätí mi ale napadlo, že to môže byť len v môj prospech, nakoľko som hral len jeden zápas za uplynulé dva týždne. Nemalo by teda zmysel sedieť na Slovane na tribúne a pozerať zápasy z hľadiska. Teším sa, že si môžem zahrať v Trenčíne," uviedol Hlinka pre klubovú stránku Dukly. Odchovancami trenčianskeho hokeja sú aj Hecl a Sádecký, naopak, úplne novými tvárami v tíme trénera Petra Oremusa by sa mohli stať Bačík a Hrnka.