Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Šport

Hokejový útočník Lukáš Říha je blízko k návratu do Martina

Lukáš Říha (vpravo). Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Niekdajší miláčik martinského publika by sa v staronovom drese mohol predstaviť už v najbližšom zápase druhej najvyššej súťaže proti Sabinovu.

Martin 26. októbra (TASR) - Vedenie druholigového klubu MHK Martin je blízko k dohode s českým útočníkom Lukášom Říhom. Niekdajší miláčik martinského publika by sa v staronovom drese mohol predstaviť už v najbližšom zápase druhej najvyššej súťaže proti Sabinovu. Klub o tom informoval prostredníctvom facebooku.

Říha v sezóne 2017/18 už obliekal dresy poľského tímu Unia Osvienčim a aj českej druholigovej Poruby. Podľa prezidenta MHK Vladimíra Polakoviča by sa mohol vrátiť do martinských farieb. "Áno, je to pravda, pracujeme na tom, aby sa Lukáš vrátil. Rokujeme s jeho materským klubom a snažíme sa dotiahnuť registračný proces. Transfer ešte nie je úplne dotiahnutý. Robíme všetko pre to, aby Lukáš nastúpil už v sobotu. Dostáva od nás šancu a je len na ňom, ako sa jej chopí." Říha pôsobil v Martine v rokoch 2007-2010 a aj závere sezóny 2014/15. V najvyššej slovenskej súťaži má na konte 187 zápasov (všetky v drese Martina) a nastupoval už aj v 1. lige za Detvu.