Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Šport

Hokejista Baláž odchádza zo Zvolena, upísal sa Litvínovu

Vladislav Baláž (vpravo) Foto: TASR/Jozef Ďurník

V Litvínove, ktorý sa vlani na poslednú chvíľu vyhol baráži o udržanie sa v extralige, bude Baláž hrávať pod vedením trénerskej dvojice Vladimír Jeřábek, Petr Rosol.

Litvínov 26. júla (TASR) - Hokejista Vladislav Baláž mení po troch sezónach strávených v HKm Zvolen pôsobisko. Zo slovenskej najvyššej súťaže sa "sťahuje" do českej, kde bude obliekať dres HC Verva Litvínov.

"Zatiaľ na rok, klub si v prípade záujmu môže na mňa uplatniť dve opcie," vyjadril sa pre TASR prešovský odchovanec. V prípade 28-ročného ľavého krídelníka pôjde o premiérovú sezónu za riekou Moravou. V doterajšej kariére obliekal, okrem prešovského aj dresy Sherbrooke Castors a Lewiston Maineiacs (QMJHL), Trenčína, Žiliny, Považskej Bystrice a na krátky čas si "odskočil" aj do poľského Sanoku.

Na konte má aj účasť na majstrovstvách sveta dvadsaťročných v ročníku 2004/2005. V Litvínove, ktorý sa vlani na poslednú chvíľu vyhol baráži o udržanie sa v extralige, bude Baláž hrávať pod vedením trénerskej dvojice Vladimír Jeřábek, Petr Rosol.