Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Šport

Hokejisti Slovana odleteli na trip. Vo výprave aj Starosta a Smoleňák

Na archívnej snímke hokejisti Slovana Foto: TASR/Michal Svítok

V pondelok čaká belasých Lokomotiv Jaroslavľ, v stredu si Bratislavčania zmerajú sily s Dinamom Moskva a v piatok ho zakončia na ľade Víťazu Podolsk.

Bratislava 9. októbra (TASR) - Hokejistov HC Slovan Bratislava čaká v KHL séria troch stretnutí na ľade súperov. S tímom v nedeľu odleteli na trip aj obranca Tomáš Starosta a útočník Radek Smoleňák. Informovala o tom oficiálna klubová webstránka.

"Tomáš Starosta by mohol naskočiť do jedného zo zápasov. Do Ruska odcestuje tiež Radek Smoleňák, ktorý po dohode s realizačným tímom uprednostil tréningy s celým mužstvom pred individuálnou prípravou v domácich podmienkach," uviedol klub.

Súčasťou štvrtého výjazdu Slovana v sezóne bude pondelkové stretnutie s Lokomotivom Jaroslavľ, v stredu si Bratislavčania zmerajú sily s Dinamom Moskva a v piatok ho zakončia na ľade Víťazu Podolsk. Začiatok všetkých troch stretnutí je 18.30 SELČ.



Káder HC Slovan Bratislava:

Brust, Pogge, Pavlas – Bačík, Pokorný, Kundrátek, Ďaloga, Meszároš, Rosandič, Švarný, Plastino, Starosta – Nedorost, Taffe, Cheechoo, Šťastný, Viedenský, Jeglič, Zigo, Valský, Chipchura, Vopelka, Šiška, Lušňák, Hlinka, Kubalík, Smoleňák