Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Šport

Hulk sa po konflikte so Spallettim vyhráža odchodom zo Zenitu

Hráč Milana Massimo Ambrosini (vľavo) a hráč Zenitu Hulk Foto: TASR/AP Photo

Spalletti stiahol Hulka z hry v 80. minúte, keď Piter, v drese ktorého odohral celý zápas aj slovenský reprezentant Tomáš Hubočan, viedol 1:0.

Petrohrad 5. decembra (TASR) - Brazílsky futbalový útočník Hulk zo Zenitu Petrohrad reagoval veľmi podráždene na vystriedanie v utorňajšom zápase 6. kola Ligy majstrov 2012/2013 na San Sire v súboji s AC Miláno.

Podľa agentúry Reuters sa potom dostal do verbálneho konfliktu s talianskym koučom ruského majstra Lucianom Spallettim, po ktorom dokonca pohrozil odchodom z klubu, ktorý si výhrou 1:0 zabezpečil účasť v šestnásťfinále Európskej ligy.

Spalletti stiahol Hulka z hry v 80. minúte, keď "Piter", v drese ktorého odohral celý zápas aj slovenský reprezentant Tomáš Hubočan, viedol 1:0. Brazílčan na to reagoval nahnevane, Spallettimu pri odchode z ihriska nepodal ruku a potom sa pohádal na lavičke s členmi realizačného tímu.

Po zápase médiám povedal, že uvažuje nad odchodom. "Ak sa situácia s trénerom nevyrieši, opustím klub v januárovom prestupovom okne," povedal 26-ročný hráč, ktorého prestup bol najdrahším v klubovej histórii.

Spalletti najprv nechcel incident veľmi rozmazávať, napokon si ale servítku pred ústa nedával. "Všetci veľkí hráči reagujú na striedanie nahnevane, dôležité je, že sme vyhrali. Hulk si môže vravieť, čo chce, ale ak som sa rozhodol striedať ho, znamenalo to, že som s ním nebol spokojný. Mýli sa, ak si myslí, že by mal v každom zápase hrať celých 90 minút. Povedal, že odíde? Potom, ak je to jeho voľba, prosím, už s tým nič neurobím. A čo sa mňa týka, ja sa nikam inam nechystám," reagoval Talian.