Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Šport

VIDEO: Ibrahimovič má konkrétne ponuky, s Mourinhom komunikuje denne

Zlatan Ibrahimovič sa usmieva na tlačovej konferencii švédskej reprezentácie vo štvrtok 26. mája 2016 v Štokholme. Foto: TASR/AP

Tridsaťštyriročný kanonier sa po odchode z tímu francúzskeho šampióna Paríža Saint-Germain stal voľným hráčom.

Štokholm 26. mája (TASR) - Švédsky futbalista Zlatan Ibrahimovič by mohol spojiť svoju budúcnosť s Manchestrom United. Najmä kvôli portugalskému trénerovi Jose Mourinhovi, ktorý sa už s vedením klubu dohodol na podmienkach spolupráce, no zatiaľ ju strany nespečatili. Ibrahimovič potvrdil, že so svojím bývalým koučom je v dennodennom kontakte.

Tridsaťštyriročný kanonier sa po odchode z tímu francúzskeho šampióna Paríža Saint-Germain stal voľným hráčom. Na štvrtkovej tlačovej konferencii švédskej reprezentácie dostal aj otázku ohľadom príchodu do Manchestru United a hoci sa niekoľko sekúnd len usmieval, napokon odvetil: "Uvidíme, čo sa stane..."



Elitný útočník potvrdil, že s Mourinhom má veľmi dobrý vzťah. Podľa viacerých britských médií by teda mohol prísť do Manchestru práve kvôli nemu. "Odkedy som opustil Inter, komunikujem s ním každý deň. Sezóna 2008/2009 bola fantastická a vďaka nej mám s ním skvelý vzťah. Sme dlhodobo v kontakte," priznal "Ibra" podľa agentúry DPA.

Hoci sa chce v súčasnosti koncentrovať len na švédske zápasy v rámci EURO 2016, novinárom potvrdil záujmy klubov z Británie a Apeninského polostrova. "Teraz máme pred sebou majstrovstvá Európy. Môžem však povedať, že mám konkrétne ponuky z Anglicka, Talianska ako aj ďalších európskych líg," dodal Ibrahimovič.