Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Šport

Immobile chce vraj opustiť Lazio pre napäté vzťahy s fanúšikmi

Na snímke Ciro Immobile. Foto: TASR/AP

Situácia s priaznivcami klubu v piatok vyústila do násilia, na kapitána Lazia zaútočila skupina ľudí pred očami jeho manželky a štvorročného syna.

Rím 16. marca (TASR) - Taliansky futbalista Ciro Immobile chce vraj po skončení prebiehajúcej sezóny odísť z Lazia Rím. V sobotu o tom informoval denník Corriere della Sera, podľa ktorého sú dôvodom napäté vzťahy s fanúšikmi.

Situácia s priaznivcami klubu v piatok vyústila do násilia, na kapitána Lazia zaútočila skupina ľudí pred očami jeho manželky a štvorročného syna. Hráčova agentúra na Instagrame informovala, že útok bol výsledkom "podnecovania k nenávisti zo strany niektorých médií a novinárov". Podľa niektorých médií hral Immobile rolu v predčasnom odchode trénera Maurizia Sarriho, ktorý rezignoval v stredu po sérii štyroch prehier vo všetkých súťažiach.



Piatkový útok pritom nemal byť jediný prejav agresie zo strany fanúšikov voči 34-ročnému útočníkovi. Jeden priaznivec rímskeho klubu ho verbálne urážal, keď bol v aute so svojím synom. Fanúšikovia vraj urážali aj Immobileho manželku v situácii, keď v jej prítomnosti hráč vôbec nebol.

Immobile prišiel do Lazia v júli 2016, s klubom má podpísaný kontrakt do roku 2026. Na konte má 331 štartov vo všetkých súťažiach, v ktorých strelil 206 gólov a pridal 54 asistencií.