Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Organizátori MS v in-line hokeji spustili predaj vstupeniek

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Celodenné vstupenky na všetky hracie dni sú v hodnote štyroch eur, imobilní návštevníci majú vstup zadarmo a ich sprievod za dve eurá.

Bratislava 29. mája (TASR) - Organizátori majstrovstiev sveta v in-line hokeji, ktoré sa uskutočnia od 25. júna do 1. júla 2017 v Bratislave, už spustili predaj vstupeniek. Celodenné vstupenky na všetky hracie dni sú v hodnote štyroch eur, imobilní návštevníci majú vstup zadarmo a ich sprievod za dve eurá.

"Verím, že vynikajúca cena lístkov na celý deň priláka do publika mnoho fanúšikov, ktorí poženú slovenský výber vpred za čo najlepším umiestnením," uviedol v tlačovej správe riaditeľ turnaja Roman Štamberský. Fanúšikovia si vstupenky môžu kúpiť online v predajnej sieti www.ticketportal.sk alebo vo viac ako 600 predajných miestach po celom Slovensku.

Dejiskom svetového šampionátu bude už o necelý mesiac bratislavský Zimný štadión Ondreja Nepelu, ktorý privíta dovedna 16 národných mužských výberov. Medzi nimi nechýba ani ten slovenský. Úvodné tri dni prinesú zápasy v základných skupinách, po dni voľna budú nasledovať súboje vyraďovacej časti. Naposledy sa MS v in-line hokeji konali v júli 2015 v Tampere, zlato si vybojovali reprezentanti Kanady pred domácimi Fínmi, Slováci v dueli o bronz podľahli výberu Švédska.